Eπέστρεψαν τα χαμόγελα στον Ορέστη

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Επέστρεψαν τα χαμόγελα στην Ορεστιάδα μετά τη σπουδαία νίκη του Ορέστη στο επεισοδιακό ματς της Ξάνθης κόντρα στον Ορφέα, που αναπτέρωσε τις ελπίδες της ομάδας για άνοδο στη νέα ενοποιημένη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Πλέον, το παιχνίδι της Τετάρτης (22/5) στον Ίασμο κόντρα στον πρωτοπόρο Μέγα Αλέξανδρο αποκτά για τους Εβρίτες χαρακτήρα τελικού με τη νίκη να είναι μονόδρομος (όσο δύσκολο κι αν φαντάζει το εγχείρημα μετά το 0-3 στο ματς της πρεμιέρας στην Ορεστιάδα).

Σε περίπτωση που ο Ορέστης φύγει με το τρίποντο, θα μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι της διεκδίκησης της ανόδου, αφού ακολουθούν δύο σερί εντός έδρας ματς με Νέστο Χρυσούπολης και Ορφέα Ξάνθης.

Στο απευκταίο για την ομάδα της Ορεστιάδας σενάριο της νίκης του Ιάσμου, όλα τελειώνουν, αφού ο Ίασμος θα ξεφύγει με διαφορά επτά βαθμών, που δε θα μπορεί να καλυφθεί στους δύο τελευταίους αγώνες.

Η αποβολή των Πετρά και Θεμελάκη “πονοκεφαλιάζει” τον τεχνικό της ομάδας, αφού ο Ορέστης θα στερηθεί των υπηρεσιών δύο σημαντικών μονάδων στο πλέον καθοριστικό παιχνίδι.