Όσα έγιναν στο τουρνουά των Αστυνομικών Διευθύνσεων στην Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «1ο τουρνουά Φιλίας και Συναδελφικότητας Αστυνομικών Διευθύνσεων Ελλάδας»  που διοργάνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης στης Αθλητικές εγκαταστάσεις των Πηγαδίων της Skoda Ξάνθης, με την συμμετοχή των Ποδοσφαιρικών ομάδων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Βορείου Ελλάδος, της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης μαζί φυσικά με την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης. 

Μάλιστα, η Α.Δ. Ξάνθης ήταν αυτή που κατέκτησε και την κορυφή, επικρατώντας στον τελικό στα πέναλτι με 4-1 της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Β. Ελλάδος. Στα πέναλτι κρίθηκε και ο μικρός τελικός με την Άμεση Δράση Θεσσαλονίκης να κερδίζει με 4-3 τον Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης. Να σημειώσουμε πως για να φτάσουμε στον τελικό η ομάδα της Α.Δ. Ξάνθης επικράτησε με 5-2 της Άμεσης Δράσης ενώ η Αθλητική Ένωση με 6-1 του Δικηγορικού Συλλόγου, στους δυο ημιτελικούς.

Μετά το πέρας της διοργάνωσης και στην δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στην Α.Δ. Ξάνθης, όλοι έδωσαν ραντεβού για το επόμενο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί.