Επίσκεψη των διεθνών σε σχολεία στην Ορεστιάδα

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Οκτώ δημοτικά σχολεία της Ορεστιάδας επισκέφθηκαν παίκτες της Εθνικής Ομάδας κατά την παραμονή τους και πριν τα φιλικά με τη Λετονία. Την Παρασκευή 17 Μαΐου, παιδιά από διάφορες περιοχές της πόλης της Ορεστιάδας είχαν την τύχη να δουν από κοντά αθλητές όπως ο Κουμεντάκης, ο Προύσαλης, ο Πετρέας και πολλοί άλλοι.

Συγκεκριμένα στο 1ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο Ορεστιάδας πήγαν ο Τζουμάκας και ο Κουμεντάκης μαζί με τον νέο προπονητή του ΑΟ Ορεστιάδας και παλιό τους γνώριμο Νίκο Αντωνιάδη. Στο 4ο και 7ο δημοτικό βρέθηκαν οι Προύσαλης και Πετρέας μαζί με τον παίκτη και προπονητή των ακαδημιών της ομάδας της Ορεστιάδας Γιώργο Δούλια, οι οποίοι «έστησαν» μετά από απαίτηση των μικρών ένα φιλικό μεταξύ τους για λίγα λεπτά.

Στο Δημοτικό Σχολείο Πύργου και στο 2ο Δημοτικό Ορεστιάδας παραβρέθηκαν οι Φιλίποφ και Δαλακούρας μαζί με τον Διαμαντίδη Πολυχρόνη, μέλος της διοίκησης του ΑΟ Ορεστιάδας. Οι Έλληνες διεθνείς έγιναν δεκτοί με ιαχές «ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΣ» και μοίρασαν αυτόγραφα στους μαθητές.

Στο 3ο και στο 8ο Δημοτικό πήγαν οι Κοκκινάκης και Πελεκούδας μαζί με τον πασαδόρο του ΑΟΟ, Βασίλη Νένογλου. Μαζί τους ήταν και ο Γιάννης Καρράς, μέλος της διοίκησης του ΑΟΟ. Οι φωτογραφίες και τα αυτόγραφα δεν έλειψαν φυσικά, όπως και οι υποσχέσεις πως γονείς, μαθητές και φίλαθλος κόσμος θα στήριζαν την ομάδα στους αγώνες στο Κλειστό της Ορεστιάδας, ιδίως στο μεγάλο παιχνίδι του μπαράζ με το Βέλγιο την 1η Ιουνίου…