Καταφθάνουν στην Ορεστιάδα Τζούριτς, Λετονία

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

– Με ανοιχτές αγκάλες περιμένουν στην Ορεστιάδα το απόγευμα της Παρασκευής τον  Δημήτρη Τζούριτς ο οποίος ενσωματώνεται στην αποστολή της εθνικής ανδρών.

Στον βόρειο Έβρο,  συνεχίζεται η προετοιμασία της «γαλανόλευκης» στην Ορεστιάδα εν όψει των προκριματικών του παγκοσμίου και του μπαράζ με το Βέλγιο για το ευρωπαϊκό. Η ελληνική ομάδα θα υποδεχθεί τις τρεις επόμενες ημέρες την Λετονία (σ.σ. έφτασε αργά το βράδυ), με τον Σωτήρη Δρίκο να επισημαίνει: «Κάθε μέρα που περνά είναι και καλύτερη. Τα παιχνίδια κόντρα στους Λετονούς θα μας δώσουν και ένα αγωνιστικό δείγμα».

Στο φιλικό της Παρασκευής (ώρα έναρξης 7μ.μ.) δεν θα αγωνιστεί ο Τζούριτς. «Πιθανότατα θα παίξει το Σάββατο», ανέφερε ο συνεργάτης του Αλέκου Λεώνη. Και πρόσθεσε για την ετοιμότητα των διεθνών: «Έχουμε μικροπροβλήματα, αλλά τα παιδιά έχουν μεγάλη όρεξη και διάθεση και όλα ξεπερνιόνται». Καταλήγοντας μίλησε για… «συγκινητική στήριξη από όλη την πόλη. Η παρουσία της εθνικής ομάδας εδώ είναι πολύ σημαντικό για όλους και αυτό μας γεμίζει χαρά αλλά και ευθύνη».