Γούρικος ο Ντέμης για την Ατλέτικο Μαδρίτης

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–   Τελικά, η παρουσία του Ντέμη Νικολαΐδη στα δημοσιογραφικά μπουθ του Σαντιάγκο Μπερναμπέου για την μετάδοση του ΟteSport έφερε γούρι στην πρώην ομάδα του, την Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Οι Ροχιμπλάνκος έχοντας την τύχη με το μέρος τους γλίτωσαν χάρη στα δοκάρια στην κανονική διάρκεια από τους Μερένγκες και με 2-1 στην παράταση πήραν την πρώτη νίκη τους σε μαδριλένικο ντέρμπι από το 1999, κατακτώντας τον πρώτο τους εγχώριο τίτλο από το νταμπλ του 1996!

Κι όμως, όλα είχαν ξεκινήσει στραβά για την Ατλέτικο, που βρέθηκε από το 14′ πίσω στο σκορ μετά από ένα τέρμα του Ρονάλντο. Ο Ντιέγκο Κόστα ισοφάρισε στο 35′. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ σημάδευε τα δοκάρια, ο αγώνας πήγε στην παράταση και εκεί, στο 101, Κόκε έβγαλε μία σέντρα, ο Μιράντα πετάχτηκε πολύ γρήγορα και προλαβαίνοντας τον Λόπεθ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε τρομερές ευκαιρίες, στο τέλος άναψαν τα αίματα με τον Ρονάλντο να δέχεται κόκκινη κάρτα και να απειλείται γενική σύρραξη στο γήπεδο, ολοκλήρωσε τελικά και η Ατλέτικο με δέκα αλλά τελικά το τρόπαιο πήγε στον Φαλκάο και την παρέα του, ρπος ικανοποίηση και του Ντέμη Νικολαΐδη που είχε γεμίσει υποερηφάνια για την παλιά ομάδα του…