Δήλωση Μπαχαρίδη για το διαζύγιο με τον Έβρο Σουφλίου

 

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Επιβεβαιώνεται η πληροφορία που μετέδωσε το ThrakiSportS για διαζύγιο – βόμβα του Έβρου Σουφλίου με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Μπαχαρίδη. Μάλιστα, αργά το βράδυ της Παρασκευής ο κομοτηναίος τεχνικός προχώρησε σε σχετική δήλωση, η οποία έχει ως εξής:

“Δεν υπήρχε ταύτιση απόψεων μεταξύ ομάδος και εμού. Πιστεύω στον ενάμιση χρόνο που ήμουν έδωσα κάτι παραπάνω από τι μπορούσα και κατέθεσα όλο μου το είναι για να πάει πολύ καλά η ομάδα.

Είχαμε μια σεζόν με πολλές μεταγραφές που έπρεπε να προσαρμόσουμε τις μεταγραφές με τον κορμό, αλλά επειδή ο κορμός ήταν μόνο έξι (6) άτομα προσαρμόσαμε τους παλιούς με τους καινούργιους, ένα πράγμα πολύ δύσκολο να δέσει.

Παρά τις δυσκολίες που είχαμε σ’ αυτό το κομμάτι, η ομάδα κατάφερε τους στόχους που είχε θέσει από την αρχή της σεζόν οι οποίοι ήταν: να ανεβεί στη Γ’ εθνική κατηγορία και να βγει κυπελλούχος στο νομό Έβρου για άλλη μια χρονιά.

Η άνοδος ήταν κάτι που τα υπόλοιπα χρόνια προσπαθούσαν αλλά δεν τα κατάφερναν να το κατορθώσουν. Θεωρώ ότι η χρονιά ήταν απολύτως επιτυχημένη.

Θέλω να ευχαριστήσω όλη τη διοίκηση, τους παράγοντες που ήταν κοντά στην ομάδα, τον φροντιστή της ομάδας κ. Γραμμένο Πασχάλη, τους ποδοσφαιριστές που ήταν οι πρωταγωνιστές σ’ αυτή την επιτυχία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο που μ’ αγάπησε και μ’ αγκάλιασε θερμά, τους δημοσιογράφους που έκαναν τα πάντα για να προβληθεί η ομάδα και εγώ.

Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γυμναστή κ. Νεκτάριο Κελεσίδη που ήταν ο πιο στενός μου συνεργάτης.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στον Α.Σ. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής”.