Οριστικά στην Κρήτη ο Παύλος Δερμιτζάκης

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Δεν έμεινε για πολύ χωρίς δουλειά ο Παύλος Δερμιτζάκης. Πριν καν συμπληρωθούν καλά – καλά 15 μέρες από την λήξη της συνεργασίας του με τον Πανθρακικό, βρίσκεται ήδη στην Κρήτη και ανακοινώνεται εντός της ημέρας ως ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ, όπως είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή το ThrakiSportS.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έφτασε το βράδυ της Τετάρτη (15/5) στο Ηράκλειο για να σφραγίσει τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ. Οι “ασπρόμαυροι” θα ανακοινώσουν επίσημα την έναρξη της συνεργασίας τους με τον καβαλιώτη τεχνικό, ο οποίος θα έχει μια σειρά συναντήσεων με ανθρώπους της ομάδας για να μάθει πράγματα, αλλά και σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Υπάρχουν πιθανότητες παράλληλα να γίνει το Σαββατοκύριακο ένα φιλικό, έτσι ώστε ο Δερμιτζάκης να έχει μια πρώτη εικόνα από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Συνεργάτης του θα είναι ο Γιάννης Ταουσιάνης, προπονητής τερματοφυλάκων ο Σάκης Παγωμένος και γυμναστής ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας της ΠΑΕ ΟΦΗ με τον Παύλο Δερμιτζάκη.

 

Ο πρώην τεχνικός του Πανθρακικού βρίσκεται στο Ηράκλειο με σκοπό να ολοκληρώσει και τυπικά τη συμφωνία του με τους Κρητικούς και στις δηλώσεις που έκανε στο αεροδρόμιο μίλησε ήδη ως προπονητής του ΟΦΗ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Ηράκλειο, ένα οικείο μέρος για μένα. Ήρθα για να επισημοποιηθεί η συμφωνία που έχουμε με την ΠΑΕ ΟΦΗ. Γνωρίζω που έρχομαι, γνωρίζω το βάρος της φανέλας αλλά και τις ευθύνες που έχει αυτό το σωματείο. Θα δώσω και τη ψυχή μου για να εκπληρώσουμε όλοι μαζί τον στόχο που θα οριοθετήσουμε. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και φυσικά την αγάπη του κόσμου. Εύχομαι να σταθώ αντάξιος όλων», είπε αρχικά ο νεαρός προπονητής και πρόσθεσε:

«Ο κόσμος του ΟΦΗ εκτιμά κάποια πρόσωπα που έχουν περάσει από έναν τόπο και τα οποία πιστεύω ότι όχι μόνο δεν έχουν δημιουργήσει προβλήματα, αλλά αντιθέτως έχουν προσφέρει. Για εμένα προσωπικά μέτρησε πάρα πολύ η στήριξη του κόσμου και μου γίνει ακόμη περισσότερη δύναμη για να δώσω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου για να τους δικαιώσω».