To ThrakiSportS παρόν και στον τελικό του Europa League!!!

Αποστολή στο Άμστερνταμ: Σωτήρης Σαρμπεζούδης

–  Το ThrakiSportS είναι παντού. Και βρίσκεται μέσα και στον μεγάλο τελικό του Europa League που διεξάγεται στην Amsterdam Arena ανάμεσα στην περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι και την πορτογαλική Μπενφίκα.

Το ThrakiSportS θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό, που καθηλώνει όλη την Ευρώπη και αποτελεί το προϊμιο του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ σε δέκα ημέρες στο Γουέμπλεϊ. Αμέσως μετά θα παρουσιάσει πλήρες φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση.

Μέχρι τότε θυμηθείτε…

α) πώς ο ανταποκριτής του thrakisports στην Κομοτηνή Γιάννης Κεσόπουλος έζησε την περσινή κατάκτιση του τίτλου του Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στο Μόναχο από την αγγλική Τσέλσι, μία από τις δύο φιναλίστ του αποψινού τελικού, με ένα κλικ ΕΔΩ

β) πώς η καλή φίλη του site μας Βίλη Δελή έζησε πριν από δύο χρόνια τον τελικό του Europa League στο Δουβλίνο ανάμεσα σε δυο πορτογαλικές ομάδες, την Πόρτο και την Μπράγκα και πως περιέγραψε στο thrakisports τις εμπειρίες της από εκείνον τον τελικό, με ένα κλικ ΕΔΩ

γ) πώς η Μπενφίκα απέκλεισε την Φενέρμπαχτσέ και πώς βίωσαν αυτόν τον αποκλεισμό οι φίλοι της τουρκικής ομάδας από την Θράκη που ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη, κάνοντας κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ.