Live: Ίασμος – Ορφέας Ξάνθης 3-0 και Χρυσούπολη – Ορέστης Ορεστιάδας 2-1 (τελικά)

Μεταδίδουν οι Γιάννης Κεσόπουλος και Νεκτάριος Αμποβιανίδης, συντονίζει ο Λεωνίδας Κάλφας

–  Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη στους αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη νέα ενοποιημένη Γ’ Ερασιτεχνική Κατηγορία. Οι Γιάννης Κεσόπουλος και Νεκτάριος Αμποβιανίδης βρίσκονται στον Ίασμο για το μεγάλο θρακικό ντέρμπι του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου με τον Ορφέα Ξάνθης, των δύο ομάδων που νίκησαν στην πρώτη αγωνιστική, ενώ άμεση ενημέρωση θα έχουμε και για την αναμέτρηση του Ορέστη Ορεστιάδας στην Χρυσούπολη με τον τοπικό Νέστο. Συντονίζει από την Αλεξανδρούπολη ο Λεωνίδας Κάλφας…

Καλησπέρα. Δεύτερη αγωνιστική των μπαράζ σήμερα, οι αγώνες των οποίων ξεκινούν ακριβώς στις 5.00 το απόγευμα. Αναμφισβήτητα ξεχωρίζει το γειτονικό ντέρμπι των δύο ομάδων που κέρδισαν την πρώτη αγωνιστική. Στον Ίασμο ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος θα υποδεχθεί τον Ορφέα Ξάνθης, ενώ στην Χρυσούπολη ο Νέστος θα φιλοξενήσει τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη αγωνιστική, την περασμένη Κυριακή, ο Ορφέας νίκησε στην Ξάνθη με 2-1 την Χρυσούπολη ενώ ο Ίασμος συνέτριψε εκτός έδρας με 0-3 τον Ορέστη Ορεστιάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνα Ιάσμου – Ορφέα Ξάνθης μεταδίδεται και ραδιοφωνικά από τον Δίαυλο Ροδόπης, σε περιγραφή των Δημήτρη Μπακιρτζή, Γιώργου Μαυρίδη και του “δικού μας” Γιάννη Κεσόπουλου. Για να ακούσετε live την περιγραφή, κάντε κλικ ΕΔΩ.

1′ Έναρξη των αγώνων σε Ίασμο και Χρυσούπολη.

7′ Ευκαιρία για τον Ίασμο. Το σουτ του Κακουλίδη κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

15′ Ευκαιρία για τον Ορφέα Ξάνθης. Το σουτ του Μουμίν Oγλού δε βρήκε στόχο.

24′ Eυκαιρία για τον Ορφέα Ξάνθης. Το σουτ του Μουμίν Ογλού πέρασε άουτ.

26′ Γκολ για τον Ίασμο. Ο Τσέκος με ξερό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Ορφέας Ξάνθης 1-0. Ο Ορέστης Ορεστιάδας χάνει με 1-0 στη Χρυσούπολη.

39′ Γκολ για τον Ίασμο. Ο Τσέκος πάσαρε στον Παγωνίδη, ο οποίος με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Ιάσμου. Mέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Ορφέας Ξάνθης 2-0. Την ίδια ώρα ο Νέστος προηγείται με 2-0 του Ορέστη Ορεστιάδας.

45′ Λήξη πρώτου ημιχρόνου σε Ίασμο και Χρυσούπολη. Αποτελέσματα πρώτου μέρους: Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Ορφέας Ξάνθης 2-0 και Νέστος Χρυσούπολης-Ορέστης Ορεστιάδας 2-0. 

46′ Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου

57′ Κόκκινη καρτα βλέπει ο Βασίλης Καραγκιόζης του Ορφέα Ξάνθης, που φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο δεύτερο ημίχρονο. Οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Ξάνθης χάνουν με 2-0 και θα συνεχίσουν για την επόμενη μισή και πλέον ώρα με 10 παίκτες.

77′  Γκολ για τον Ορέστη Ορεστιάδας. Η ομάδα του Έβρου μειώνει και δίνει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Νέστος Χρυσούπολης – Ορέστης Ορεστιάδας 2-1.

90′  Γκολ για τον Ίασμο. Ο Γιαννόπουλος πιάνει το σουτ και λίγο πριν την εκπνοή τριπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Ορφέας Ξάνθης 3-0.

90+3′  Τέλος των αγώνων. Τελικά αποτελέσματα: Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Ορφέας Ξάνθης 3-0 και Νέστος Χρυσούπολης – Ορέστης Ορεστιάδας 2-1. 

 
Πλέον η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:
1. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 6
2. Ορφέας Ξάνθης 3
3. Νέστος Χρυσούπολης 3
4. Ορέστης Ορεστιάδας 0

 

Μείνετε μαζί μας. Σε λίγο ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ και από τους δύο αγώνες…