“Ραφ”: Από εμάς εξαρτάται …

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Αισιόδοξος για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στη Δανία, στο δεύτερο στον προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ανάπα της Ρωσίας, εμφανίζεται ο Ραφαήλ Κουμεντάκης.

Ο διεθνής Αλεξανδρουπολίτης αστέρας σε δηλώσεις του δήλωσε σίγουρος για την ομάδα του, αφού όπως είπε τα πάντα εξαρτώνται από την απόδοση των συμπαικτών του.

«Είναι σχεδόν η ίδια ομάδα την οποία αντιμετωπίσαμε και πέρσι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όταν είχαμε κερδίσει με 3-1 σετ. Είναι μια καλή ομάδα που θέλει προσοχή, αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από τη δική μας απόδοση» υπογράμμισε ο Ραφ.

Η Τετάρτη  ήταν μέρα ξεκούρασης για την Εθνική Ομάδα των Εφήβων που δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στον Α’ προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ανάπα της Ρωσίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προπονήθηκε νωρίς το μεσημέρι και κατόπιν προπονητικό τιμ και αθλητές βρέθηκαν στην κεντρική σάλα του ‘Volley Grad’ για να παρακολουθήσουν τους αγώνες της 2ης ημέρας και να πάρουν μία ακόμη γεύση από την αυριανή μας αντίπαλο Δανία.

«Τόσο η Δανία όσο και η Αυστρία την οποία αντιμετωπίζουμε την Παρασκευή είναι δύο δουλεμένες ομάδες που θέλουν προσοχή. Η Δανία έχει καλό υλικό κι ιδιαίτερα οι τρεις περιφερειακοί της είναι πολύ επικίνδυνοι. Γενικά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε καλό βόλεϊ για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας», δήλωσε ο προπονητής Σωτήρης Δρίκος.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (3η αγωνιστική):
15:00 Δανία – Ελλάδα
17:30 Αυστρία – Μαυροβούνιο
Ρεπό: Ρωσία