Ανακοινώνει Μάντζιο ο Πανθρακικός

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Μέσα στο επόμενο εικοσιετατράωρο, ίσως και μέσα στα επόμενα λεπτά, αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως η έναρξη της συνεργασίας  του Άκη Μάντζιου με τον Πανθρακικό.

 

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα από την συνάντησή τους μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές, αν δεν έχει γίνει ήδη αυτό, ώστε να επισημοποιηθεί ο «γάμος» και να πιάσει ο Έλληνας τεχνικός να πιάσει δουλειά στην Κομοτηνή.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Μάντζιος να παρακαθίσει στο δείπνο που σκοπεύει να πραγματοποιήσει η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας το βράδυ της Πέμπτης, όπου και αναμένεται να παρακολουθήσουν όλοι μαζί το μπαράζ της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό.

Στο γεγονός ότι ήδη έχει εξευρεθεί η λύση για τον πάγκο του Πανθρακικού συντείνει και η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός, με την οποία γνωστοποίησε ότι κλείστηκε φιλικό παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο 11 Μαΐου και ώρα 18:00 με τον Οδυσσέα Κορδελιού στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής (για το οποίο η είσοδος για τους φιλάθλους θα πραγματοποιηθεί μόνο από την θύρα 1 και είναι δωρεάν).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο φιλικό αυτό θα κάνει το ντεμπούτο του ο Άκης Μάντζιος. Ο Δερμιτζάκης αποτελεί ήδη παρελθόν από την ομάδα και δεν θα υπήρχε λόγος να κλειστεί φιλικό, αν δεν είχε έρθει ο νέος προπονητής για να μπορέσει να δοκιμάσει τους παίκτες και να κάνει τις εισιγήσεις του στην διοίκηση…