Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το μπαράζ Ξάνθης-ΠΑΟ

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Παρά τις απειλές των Πανθήρων, η Σούπερ Λίγκα όχι μόνο προχώρησε στον ορισμό της Νέας Σμύρνης ως έδρας του μπαράζ Ξάνθης – Παναθηναϊκού αλλά προχώρησε και στην έκδοση εισιτηρίων, τα οποία θα διατίθενται μάλιστα από σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, ακριβώς μια εβδομάδα πριν τον μεγάλο αγώνα.

Για τις ανάγκες των οπαδών του στον αγώνα κατάταξης με τη Ξάνθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ο Παναθηναϊκός ζήτησε και θα διαθέσει 6.000 εισιτήρια στις θύρες 1 και 2. Η εξέδρα αναμένεται καταπράσινη, αφού η θρακιώτικη ομάδα ζήτησε και θα παραλάβει μόλις 300 εισιτήρια. Κάθε κομμάτι, θα κοστίζει 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (δεν έχει εκδοχθεί κάποια από την Ξάνθη):

“Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν την Πέμπτη, 2 Μαϊου , τα εισιτήρια του αγώνα κατάταξης ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ, που θα διεξαχθεί στις 09/05/2013 και ώρα 20:00, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Η τιμή των εισιτηρίων προς διάθεση είναι 10€ στις θύρες 1 και 2 και η διάθεσή τους θα γίνεται ως εξής:

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (στα τηλέφωνα 210-6897942 & 210-6897943), εργάσιμες 09:30 – 17:30.

Για την αγορά των εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Οι φίλαθλοι της ομάδας παρακαλούνται για την έγκαιρη προσέλευση τους την ημέρα του αγώνα, προκειμένου να διευκολυνθούν κατά την είσοδο τους στις θύρες με το σύστημα access control”.