Κύπελλο δεύτερης θέσης στο χάντμπολ για την Κεπεσίδου!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων της Πάτρας κατέκτησε η Προσοτσάνη της αλεξανδρουπολίτισσας τερματοφύλακα Μάγδας Κεπεσίδου, η οποία μάλιστα μπήκε και στην καλύτερη επτάδα του φάιναλ φορ της διοργάνωσης!

Η ομάδα της Δράμας με πέντε βαθμούς ισοβάθμησε στην πρώτη θέση με τη Νέα Ιωνία, που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, ενώ η Ορμή Λουξ στην πρώτη της συμμετοχή στη διοργάνωση πήρε την τρίτη θέση. Στην τέταρτη και τελευταία θέση έμεινε χωρίς βαθμό ο Μέγας Αλέξανδρος.

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της, το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, η ομάδα της Δράμας με επιθετικά όπλα τις Σμυρλή, Στουγιαννίδου και Παύλου διατηρούσε από το ξεκίνημα του αγώνα ένα σταθερό προβάδισμα, το οποίο διεύρυνε σταδιακά φτάνοντας στην τελική επικράτηση με 32-23. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η πρωταθλήτρια Νέα Ιωνία επικράτησε άνετα με 30-20 καταλαμβάνοντας την πρωτιά υπερέχοντας στην ισοβαθμία.

ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ- ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ: 23-32
Τα δεκάλεπτα: 4-7, 8-12, 13-18, 14-21, 19-25, 23-32.

ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (Πένεφ): Παύλου 3, Δημοπούλου, Αποστολοπούλου 1, Νούσια, Βοσδογάνη, Καγκελάρη 1, Καρακίτσου 4, Πεντεσκούφη, Παπαδοπούλου, Μούρνου 7, Χάλα 5, Κασάπη, Γκοράνη, Ματαρώνα 2, Ρώσση, Αγγελοπούλου.
ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ (Κιάκος): Κεπεσίδου, Τόσκα 3, Στουγιαννίδου 6, Λάλα, Καραμούδα, Παπαδοπούλου, Σμυρλή 8, Πεγιόγλου 3, Λαζαρίδου 2, Στάμου, Παύλου 5, Πολίτη , Αθανασιάδου 4, Παπαδοπούλου 1.