Εφυγε από τη ζωή η 23χρονη Μαριάννα Ζαχαριάδη

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Εφυγε το απόγευμα της Δευτέρας από την ζωή η 23χρονη πρωταθλήτρια του άλματος επικοντώ Μαριάννα Ζαχαριάδη, μετά απο πολύμηνη μάχη που έδινε με την επάρατη νόσο, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο τον κυπριακό και ελληνικό αθλητισμό. 

Τα τελευταία δύο χρόνια η Μαριάννα Ζαχαριάδη έδινε τη μάχη με τον καρκίνο, ενώ τις τελευταίες ημέρες είχε πέσει σε κώμα. Τελικά η 23χρονη πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ δεν τα κατάφερε και τη Μεγάλη Δευτέρα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Η Κύπρια αθλήτρια έπασχε από το 2011 από το λέμφωμα Χότσκινς και άνθρωποι του στίβου στάθηκαν στο πλάι της στηρίζοντας οικονομικά την οικογένεια της ώστε να μπορέσει να θεραπευτεί. Ανάμεσά τους και η αλεξανδρουπολίτισσα ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή, που με συνεχείς αναρτήσεις της παρακινούσε όποιους μπορούσαν να βοηθήσουν την οικογένειά της με όποιον τρόπο μπορούσαν.

Δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη και η οικογένεια του στίβου αλλά και γενικότερα του αθλητισμού θρηνεί το χαμό της νεαρής αθλήτριας. Τραγική ειρωνία. Είναι και πάλι Μεγάλη Δευτέρα. Όπως δυο χρόνια, που στην Θράκη πριν θρηνούσαμε τον ξανφνικό χαμό στην άσφαλτο του Ολυμπάγιο Αντεφέμι…