Σκηνές έντασης με Βρύζα και οπαδούς

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Χρήστος Ραγκάτσης

–  Ο αποκλεισμός από τον Αστέρα Τρίπολης είχε παρενέργειες στον ΠΑΟΚ. Δημιουργήθηκε ένταση στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, κατά την επιστροφή της αποστολής από την Καλαμάτα.

Μπορεί παίκτες και Δώνης να έφυγαν με λεωφορείο που τους παρέλαβε απευθείας από το αεροπλάνο και να μη συνάντησαν κόσμο, ωστόσο, ο Βρύζας και τα άλλα μέλη της διοίκησης ήρθαν τετ-α-τετ με οπαδούς.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, μάλιστα, είχε θερμό επεισόδιο με ορισμένους, καθώς αντέδρασε όταν υβρίστηκε. Τελικά, ο “δικός μας” Ζήσης Βρύζας  με την παρέμβαση των ανδρών της σεκιούριτι του ΠΑΟΚ αποχώρησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο Βρύζας, που νωρίτερα είχε επικοινωνία με το Ιβαν Σαββίδη ο οποίος του μετέφερε την ενόχλησή του για τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, μετέβησαν στο ξενοδοχείο για να μιλήσουν στους παίκτες και τον προπονητή.

Ο Γιώργος Δώνης πάντως δεδομένα θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του δικεφάλου, άμεσα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ακούγεται ως πιθανός διάδοχος, ένας ακόμα Ιβάν στον ΠΑΟΚ μετά τον ιδιοκτήτη Ιβάν Σαββίδη. Ωστόσο παίζει και το ενδεχόμενο να αναλάβει προσωρινά για τα πλέι οφ ο Γ.Χ. Γεωργιάδης…