Ήττα για την Τρεντίνο του Τζούριτς

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

– Μετά το καταπληκτικό ρεκόρ των οκτώ μπλοκ στον πρώτο τελικό, το βράδυ της Κυριακής ο ορεστιαδίτης Τζούριτς δεν έπιασε ανάλογα στάνταρ απόδοσης στον δεύτερο τελικό ττου ιταλικού πρωταθλήματος, όπως άλλωστε και η ομάδα του Τρεντίνο.

Στον  δεύτερο τελικό του ιταλικού πρωταθλήματος η ομάδα του η Τρεντίνο ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της  Πιατσέντσα και η σειρά ήρθε ισόπαλη στο 1-1 δείχνοντας ότι θα έχει ακόμη δρόμο η διαδιακσία ανάδειξης πρωταθλητή.

Παρουσία 4.000 οπαδών της η Πιατσέντσα έκανε από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν και με 19 πόντους του Ζλατάνοφ (18/32 τελειωμένες επιθέσεις) έφτασε στη νίκη. Η Τρεντίνο είχε τεράστιο πρόβλημα στην υποδοχή και δέχτηκε 9 άσσους καθώς Χουαντορένα και Καζίνσκι βρέθηκαν σε πολύ κακή μέρα..

Μοιραία ο ΕΒρίτης κεντρικός περιορίστηκε μόλις σε 5 πόντους με 4/7 επιθέσεις και 1 μπλοκ. Τα σετ: 17-25, 25-22, 25-16, 32-30. Επόμενο παιχνίδι την Μεγάλη Τετάρτη, Πρωτομαγιά. Στην έδρα της Τρεντίνο αυτή τη φορά, που έχει το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς. Ο τέταρτος τελικός θα γίνει την άλλη Κυριακή (του Πάσχα, 5 Μαϊου) και αν χρειαστεί πέμπτος, στις 12 Μαϊου…