Επιστράτευση του θρυλικού Σάλσο για την άνοδο

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

– Στα «μαγικά» χέρια του Σάλτσο Χαλίντοφ αφέθηκαν για δυο ημέρες οι παίκτες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας  οι οποίοι ανεβάζουν στροφές εν όψει του καθοριστικού αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο στόχος της ανόδου προς την Α1 παραμένει ζωντανός και τα πάντα πλέον εξαρτώνται από τα χέρια των παικτών του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας που προετοιμάζονται εντατικά για τους  τελικούς κόντρα σε ΑΕΚ και Παναχαϊκή.

Η κούραση από τα δύο τουρνουά σε Αθήνα και Πάτρα ήταν μεγάλη, οπότε εν όψει του τουρνουά της Ορεστιάδας ανέλαβε δράση ένας παλιός καλός φίλος και αγαπητός σε όλους… Ο Σάλτσο Χαλίντοφ.

Ο Σάλτσο που προσέφερε επί σειρά ετών στον πάγκο των «πράσινων», αλλά και του Παναθηναϊκού πριν μερικά χρόνια, μόλις δέχθηκε το τηλεφώνημα από την ομάδα της καρδιάς του, δεν το σκέφτηκε καθόλου προκειμένου να αφήσει για λίγο την Φιλιππούπολη και την Λοκομοτίβ όπου εργάζεται τώρα προκειμένου να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στους αθλητές του ΑΟΟ.

Έτσι λοιπόν οι παίκτες του Αθλητικού Ομίλου σχημάτισαν…. ουρά και πέρασαν από τα χέρια του έμπειρου μασέρ απολαμβάνοντας το «αναζωογονητικό» μασάζ του και με τον τρόπο του αυτό ο Σάλτσο έβαλε και το δικό του λιθαράκι στην φετινή προσπάθεια της ομάδας.

Κατά την διήμερη παραμονή του στην πόλη της Ορεστιάδας ο Χαλίντοφ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να βγει με αρκετούς καλούς του φίλους και να θυμηθεί όσα έζησε στην πόλη του Έβρου.

Ο Σάλτσο αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης για την Φιλιππούπολη, αφού το βουλγαρικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συνεχίζεται κανονικά και η ομάδα του η Λοκομοτίβ αντιμετωπίζει το Σάββατο στην Σόφια την Σλάβια…

Φεύγοντας ωστόσο ευχήθηκε ο ΑΟΟ να πανηγυρίσει την άνοδο του στην Α1 και την Κυριακή το βράδυ όλη η πόλη να γιορτάσει την επιστροφή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία.