Μπαϊκαρά: «Όσα έζησα στην Κομοτηνή, δεν τα έζησα στην Ξάνθη»

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Στην αποκάλυψη ότι “όσα έχω ζήσει τον τελευταίο ενάμισι χρόνο στην Κομοτηνή δεν τα έχω ζήσει 7 χρόνια στην Ξάνθη, ήταν καλύτερες οι στιγμές εδώ”, προχώρησε ο τούρκος επιθετικός του Πανθρακικού Ντενίζ Μπαϊκαρά σε συνέντευξή του σε μειονοτικό μέσο.

Ο τούρκος ποδοσφαιριστής μίλησε στο thrakipost.com και τον Ισμαήλ Μεμέτ Τσαβούς, προχωρώντας σε ξεχωριστές αποκαλύψεις αναφορικά με την πολυετή παρουσία του στην Θράκη.

Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά υποστήριξε ότι οι στιγμές που έχει περάσει στην Κομοτηνή δεν συγκρίνονται με όσα έζησε στην Ξάνθη καθώς είναι σαφώς καλύτερες στην Ροδόπη, ενώ σε ερώτηση για τους συμπαίκτες του αποκάλυψε ότι “πιο πολύ πάει” τον… Δημήτρη Παπαδόπουλο. 

Σε σχέση με την προσωπική του αγωνιστική δραστηριότητα, σημείωσε ότι κανονικά “δεν είμαι δεξιός μπακ η χαφ αλλα αριστερός ή πίσω από το επιθετικό, ωστόσο εκεί έπρεπε να παίξω για να βοηθήσω την ομάδα και εκεί παίζω”.

Για την πορεία του Πανθρακικού επισήμανε ότι στόχος ήταν να μείνουμε και μείναμε, οπότε η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη”, ενώ σε σχέση με το μέλλον του στην Κομοτηνή τόνισε: “Έχω προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά εγώ θέλω να μείνω και περιμένω να μιλήσω με την διοίκηση”…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here