Τα (ξεχωριστά) γενέθλια του Δημήτρη Κουτσόπουλου

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Με ξεχωριστό τρόπο περνάει τα γενέθλιά του ο Δημήτρης Κουτσόπουλος. Ο τερματοφύλακας του Πανθρακικου έσβησε 35 κεράκια στην τούρτα του, καθώς γεννήθηκε 20 Απριλίου του 1978.

Ωστόσο δεν θα περάσει το βράδυ με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στο ξενοδοχείο όπου έχει αποσυρθεί η ομάδα της Κομοτηνής, καθώς ανακοινώθηκε ότι αποκλείστηκε από την αποστολή για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με την Κέρκυρα. 

Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον ώμο του, το οποίο προφανώς αποκόμισε στον αγώνα του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης. Έτσι δεν μετέχει στην 20άδα της αποστολής και έχει όλον τον χρόνο να περάσει την βραδιά με την οικογένειά του. Και ενδεχομένως να βγει για να πιει κανένα ποτηράκι, ώστε να μην περιοριστεί μόνο σε καφέδες και τσάγια, όπως στην φωτογραφία από τα τελευταία του ταξίδια με την ομάδα στην Αθήνα.

Κάνοντας πάντως τον απολογισμό του τον τελευταίο ένα χρόνο, μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να βάλει. Κέρδισε το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα της Φουτμπολ Λιγκ από την ψήφο των συναδέλφων του ποδοσφαιριστών, ενώ παρόλο που ξεκίνησε ως αναπληρωματικός γκολκίπερ του Πανθρακικού στην Σούπερ Λίγκα, γρήγορα υπερκέρασε τον Αντίλοβιτς και έγινε ο βασικός.

Το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και κέρασε τους συμπαίκτες του στην πρωινή προπόνηση για τα γενέθλιά του. Από εκείνη την ώρα δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από φίλους και γνωστούς, όχι μόνο τηλεφωνικώς αλλά και… διαδικτυακώς, αφού τριψήφιος αριθμός φίλων του τον θυμήθηκε και του ευχήθηκε μέσω facebook.

Από εμάς, χρόνια καλά, με υγεία και του χρόνου ακόμα περισσότερες επιτυχίες…