Οι δηλώσεις μετά το Παναχαϊκή – Ορεστιάδα

Αποστολή στην Πάτρα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Χωρίς πολλά λόγια ήταν οι παίκτες της Ορεστιάδας μετά την ήττα με 3-2 σετ από την Παναχαϊκή, επισημαίνοντας την ανάγκη πλέον για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ.

 

Ο αρχηγός της ομάδας Στέλιος Κεμανετζής, αρκέστηκε να δηλώσει: «Συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή για τη νίκη και στον κόσμο της που γέμισε το γήπεδο και δημιούργησε μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Προσπαθήσαμε για τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε, κρατάμε τον πολύ σημαντικό πόντο και στρέφουμε το βλέμμα στην ΑΕΚ».

 

 

Αντίθετα, μεγαλύτερη διάθεση για δηλώσεις είχε ο τεχνικός της Παναχαϊκής Άρης Αγγελόπουλος, αν και με ανάμεικτα συναισθήματα, αφού μπορεί η Παναχαϊκή να κέρδισε αλλά τραυματίστηκαν οι Μένιος Ρουμελιώτης και Στάθης Ντονάς, οι οποίοι είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ. 
 
«Πρέπει να δούμε το παιχνίδι από δύο οπτικές γωνίες. Από τη μία είμαστε ικανοποιημένοι γιατί καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και τους δύο βαθμούς απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και από την άλλη είμαστε στενοχωρημένοι για τους τραυματισμούς των δύο παικτών μας, Μένιου και Στάθη. Ελπίζω να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό και να επανέλθουν το συντομότερο δυνατό. Θεωρώ ότι έγινε ένα καταπληκτικό ματς που το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και κυρίως στους Πεφάνη και Γεωργακόπουλο που ήρθαν από τον πάγκο και βοήθησαν τα μέγιστα. Συγχαρητήρια και στους διαιτητές που έδειξαν το υψηλό τους επίπεδο και στον κόσμο για τη συμπαράσταση και την ώθηση που μας έδωσε όταν τη χρειαζόμασταν».