Τα αποτελέσματα των εκλογών στη Λέσχη Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Παρουσία δεκάδων μελών της και φίλων του βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης, η Λέσχη Πετοσφαίρισης πραγματοποίησε τη Γενική της Συνέλευση και μέσα από εκλογικές διαδικασίες ανέδειξε το νέο Διοικητικό της Συμβούλιο.

Για την επόμενη διετία , τα πρόσωπα που το απαρτίζουν θα κληθούν να είναι δίπλα στους ανθρώπους του αθλήματος και στις ομάδες της περιοχής δίνοντας εθελοντικά το δικό τους χρώμα και άρωμα στην όλη προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες για το βόλεϊ, το αγαπημένο  άθλημα του τόπου.

Το νέο ΔΣ αποτελείται από τους (κατά σειρά ψήφων): Μάκη Δημητριάδη, Κυριάκο Μαρίνο, Γιάννη Χρηστουηλία, Σάκη Ανδραβίζο, Θεόδωρο Δαλακούρα, Χρήστο Πανταζίδη και Μάκη Ηλιάδη.

Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Σταύρος Καβαρατζής, Ειρήναρχος Κεμανετζής και Κώστας Μπαρής.

Η Γενική Συνέλευση των μελών της Λέσχης, άκουσε στην αρχή τον πρόεδρό της Μάκη Δημητριάδη  να παρουσιάσει έναν απολογισμό έργων και δράσεων και στη συνέχεια ενέκρινε τον  οικονομικό απολογισμό.

Δράσεις και στόχοι

Ο κ. Δημητριάδης ανέλυσε τους στόχους και τις επιδιώξεις της Λέσχης που αν και ξεκίνησε επίσημα μόλις πριν από μια διετία, κατάφερε να παρουσιάσει μια πλούσιες δραστηριότητες. Ανάμεσα σε αυτές η οικονομική ενίσχυση των ομάδων με την αγορά – από πλευράς μελών της Λέσχης – εισιτηρίων διαρκείας από το καλοκαίρι, η διοργάνωση μίνι βόλεϊ και άλλων τουρνουά μικρών ηλικιών σε συνεργασία με συλλόγους, την Ένωση, ή την Πρωτοβάθμια – Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Έβρου. Επίσης, την υλοποίηση του πρωτογράμματος  «Το βόλεϊ  στα σχολεία», ημερίδες, κοινωνική προσφορά όπως η οικονομική ενίσχυση του Γιώργου Φωτιάδη, η συνδιοργάνωση αγώνων μπιτς βόλεϊ και οι προπονήσεις παλαιμάχων.

Παράλληλα μέσα από παρεμβάσεις η Λέσχη θέλησε να συμβάλλει στην επίλυση του οξυμένου προβλήματος της έλλειψης χώρων άθλησης και υποδομών. Εξ αρχής πρότεινε προς τον Δήμο ένα πλάνο για κατασκευή προπονητηρίου (τύπου μπαλόνι) που μάλλον έμεινε στα χαρτιά, ενώ υπήρξαν οι προϋποθέσεις υλοποίησης  . Ωστόσο , και αυτό θα πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα, κατέθεσε στην δημοτική αρχή, πριν από λίγες εβδομάδες έναν φάκελο για έργα και παρεμβάσεις που μπορούν να υλοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης, η χρηματοδότηση εξασφαλισμένη, μέσα από ένα πρόγραμμα- εργαλείο που ανακάλυψαν οι ίδιοι άνθρωποι της Λέσχης. Το ζήτημα αυτό αποκτά χαρακτήρα άκρως επίκαιρου και κατεπείγοντος, ιδιαίτερα μετά την εξασφάλιση θέσης στην Ευρώπη από τον Εθνικό, αφού χωρίς εργασίες, η χρήση του για ευρωπαϊκούς αγώνες είναι αδύνατη.

Όπως επισημάνθηκε, μεγάλος στόχος της Λέσχης είναι η βάση 300 μελών , κορυφαίο όραμα το «Σπίτι του βόλει» αν και η οικονομική κρίση θα το τρενάρει, όπως φαίνεται.

Κατόπιν ψηφίστηκε ο οικονομικός απολογισμός όπως παρουσιάστηκε από τον ταμία Κυριάκο Μαρίνο. Στη συνέχεια έλαβαν το λόγο εκπρόσωποι συλλόγων της περιοχής οι οποίοι κατέθεσαν την άποψή τους για το παρόν και το μέλλον του βόλει στην Αλεξανδρούπολης, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην προσφορά της Λέσχης και την αγωνιστική παρουσία των ομάδων τους. Μετά από σύντομες παρεμβάσεις ακολούθησε η εκλογική διαδικασία. Αναλυτικότερες λεπτομέρειες για όσα συζητήθηκαν στην Γενική Συνέλευση της Λέσχης Πετοσφαίρισης σε επόμενες αναρτήσεις του thrakisports….