Στο παρά… ένα έχασε την πρόκριση ο ΠΑΟ Κοσμίου

 

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος
–  Άτυχος στάθηκε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου στο εκτός έδρας παιχνίδι για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών με αντίπαλο τον Άρη Ακροποτάμου, καθώς ηττήθηκε στην παράταση με 2-1 και αποχαιρέτησε το θεσμό.
Παρότι η ομάδα της Ροδόπης ταξίδεψε με μόλις 12 παίκτες στην αποστολή και χρειάστηκε για να σχηματιστεί ενδεκάδα να παίξουν δύο τερματοφύλακες (ο ένας κάτω από τα δοκάρια και ο άλλος στην άμυνα), εντούτοις κοίταξε στα μάτια τον πρωταθλητή του 1ου ομίλου της Δ’ Εθνικής, προηγήθηκε στο 87′ και κρατούσε στα χέρια της την πρόκριση μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. 
 
Στο συγκεκριμένο σημείο όμως ισοφαρίστηκε με συνέπεια το ματς να οδηγηθεί στην παράταση. Εκεί δέχτηκε κι ένα δεύτερο γκολ στο 96′ με πέναλτι και στη συνέχεια ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσει. 
 
Παρά τον αποκλεισμό η εμφάνιση ήταν πολύ καλή κι έτσι έκλεισε μια πολύ πετυχημένη σεζόν με την άνοδο στη νέα Γ’ Εθνική και την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης. 
 
Το γκολ για τον ΠΑΟΚ σημείωσε ο Πεχλιβανίδης στο 87′. Ο Ακροπόταμος ισοφάρισε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Παπαδόπουλο ενώ στο 96′ ο Μανάφης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
 

ΆΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ: Χατζηνικολής, Μεμούρης (87’ Αμιάδης), Καμπερίδης, Τσέπα, Σεφερίδης, Σολακίδης, Μαλακογιάννης (56’ Σάσσος), Καραγιαννίδης, Τσορμπαντζής (75’ Μανάφης), Παπαδόπουλος, Κάμπατζης

ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: Πουλακίδας, Γεριδης, Βαλσάμης, Κωνσταντινίδης, Κουφιώτης, Τρίχας, Καμπιώτης, Χρανιώτης (60’ Γεμενετσής), Σταύρου, Μορφακίδης (78’ Δήμου), Πεχλιβανίδης