Επιβεβαίωση! Στις εθνικές Ανδρών Καβαρατζής-Κοντοστάθης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ που είχε δημοσιεύσει το thrakisports πριν δύο εβδομάδες, όταν και είχε συνομιλήσει με τον ομοσπονδιακό τεχνικό μπιτς βόλει, Κώστα Ταμπουρατζή και αποκάλυψε ότι Καβαρατζής κα Κοντοστάθης θα υπολογίζονται ως ένα από τα δίδυμα της Εθνικής Ανδρών.

Έτσι λοιπόν, το μεσημέρι της Τετάρτης είχαμε την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Ομοσπονδίας με τις κλήσεις των αθλητών για την έναρξη προετοιμασίας στην άμμο ενόψει των θερινών υποχρεώσεων.

Το δίδυμο από τον Έβρο, Κοντοστάθης και Καβαρατζής που πέρυσι είχε πετύχει παγκόσμια διάκριση με την 9η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κύπρου και είναι πανελλαδικά στην κορυφή στην ηλικία του, λογίζεται πλέον στο νέο εθνικό σχεδιασμό σε επίπεδο Ανδρών, μαζί με τα κορυφαία ονόματα του χώρου. Έτσι τα παιδιά αναχωρούν άμεσα, σήμερα κιόλας, για τη Θεσσαλονίκη όπου θα έχουν την πρώτη συγκέντρωση και προπονήσεις υπό την επίβλεψη του συνεργάτη του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γιώργου Γιάτση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΟΠΕ, σε φάση πλήρους εφαρμογής βρίσκεται η λειτουργία των Εθνικών Ομάδων του Μπιτς Βόλεϊ στο πλαίσιο του εγκεκριμένου Εθνικού Σχεδιασμού του αθλήματος 2013-2016, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Κώστα Ταμπουρατζή να ανακοινώνει τις κλήσεις του για την προετοιμασία εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2013. 

Αναλυτικά οι αθλητές που περιλαμβάνονται στον Σχεδιασμό Εθνικών Ομάδων Μπιτς Βόλεϊ είναι οι εξής: Μαρία Τσιαρτσιάνη, Βίκυ Αρβανίτη, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Άννα-Μαρία Σπανού και Πένυ Καραγκούνη στις Γυναίκες και οι Φερνάντο Μπιλλήρης, Παύλος Κουζούνης, Μιχάλης Λαμπρινός, Γιάννης Τοκάνης, Χάρης Σακόγλου, Γιάννης Καβαρατζής και Γρηγόρης Κοντοστάθης στους Άνδρες.