Στ. Κεμανετζής: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

Απογοητευμένος από την ήττα αλλά αισιόδοξος ότι η Ορεστιάδα θα καταφέρει να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια για την άνοδο στην Βόλεϊ Λιγκ εμφανίστηκε ο αρχηγός του ΑΟΟ Στέλιος Κεμανετζής, μιλώντας στο thrakisports μετά το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή.

 

«Κακά τα ψέματα, μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες έπρεπε να δώσουμε δύο μεγάλα ντέρμπι και το δεύτερο μας βρήκε απέναντι σε μία πολύ ώριμη και καλοδουλεμένη ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας δεν παίξαμε όπως μπορούσαμε σε αντίθεση με την Πάτρα. Εάν στο 2ο σετ, είχαμε καταφέρει να κρατήσουμε ως το τέλος το προβάδισμα που πήραμε, ίσως τώρα να μιλούσαμε για διαφορετικό παιχνίδι. Ήταν η ευκαιρία μας για το 1-1, αλλά τελικά έγινε 2-0 και εκεί νομίζω ότι κρίθηκαν όλα», είπε ο Στέλιος Κεμανετζής αρχικά. 

Στην συνέ χεια ο αρχηγός της ομάδας του ΑΟΟ σχολίασε το σημαντικό από την κάθοδο στην Αθήνα είναι αναμφισβήτητα η νίκη επί της ΑΕΚ που παραδέχθηκε ότι δίνει μεν προβάδισμα στην εβρίτικη ομάδα έναντι των κιτρινόμαυρων, ωστόσο για να μετουσιωθεί σε άνοδο θα πρέπει να υπάρξει ανάλογη συνέχεια, ειδικά στα ματς με την ΑΕΚ σε Πάτρα και Ορεστιάδα. “Πρέπει να ξέρετε ότι δώσαμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά συνεχίζουμε καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και πάμε για το επόμενο τουρνουά”…