Πρωταθλητής στην ΕΠΣ Θράκης ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Ανταπόκριση από τηγην Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Και μαθηματικά πρωταθλητής ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου πέρασε φορτσάτος και ορεξάτος με 1-4 κερδίζοντας τη νεανική και πολλά υποσχόμενη ομάδα του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων.

Οι φιλοξενούμενοι από τα πρώτα λεπτά μπήκαν δυνατά στον αγώνα και έδειξαν ότι ήθελαν και από αυτό το παιχνίδι τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο 21’ ο Ξενάκης πέρασε στον Παγωνίδη που μπήκε από πλάγια έκανε το σουτ απέκρουσε ο Καλαϊτζής, η μπάλα έφθασε στον Γιαπρακτσή, «έστρωσε» στο ύψος της μεγάλης περιοχής στον Κακουλίδη που με σουτ άνοιξε το σκορ 0-1.

Στο 26’ ο Τσέκος έδειξε την μεγάλη του κλάση (όταν βέβαια θέλει…!! και στα μπαράζ πεδίον δόξης λαμπρό για τον νεαρό ταλαντούχο άσο να δείξει ακόμη μια φορά τις δυνάμεις του…!!) Έβγαλε μπαλιά στον Χασιώτη που έπιασε σέντρα σουτ η μπάλα βρήκε το δοκάρι γύρισε στον χώρο της μικρής περιοχής και ο Τσέκος παίρνοντας το «ριμπάουντ» με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Ιάσμου 0-2. Στο 43’ ο Τσέκος έβγαλε για τον Παγωνίδη που στην κλειστή γωνία του Καλαϊτζή σούταρε «γράφοντας» το 0-3… που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 59’ η φάση της μείωσης του σκορ σε 1-3 από τον Γκούντα. Ο Ταβασίδης πέρασε στον Γκούντα που με πλασέ νίκησε τον Μπαϊράμ Ισμαήλ. Στο 81’ ο Καρβουνιάρης μετά από ατομική προσπάθεια ανατράπηκε από τον Γιαπουντζίδη κερδίζοντας το πέναλτι που ευστόχησε ο Κακουλίδης διαμορφώνοντας το τελικό 1-4…! και τελειώνοντας ουσιαστικά τον αγώνα!!

Πλέον οι επόμενες δύο αγωνιστικές είναι διαδικαστικού χαρακτήρα για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, που θα προετοιμαστεί για τα μπαράζ της ανόδου στην Γ’ Εθνική με τους πρωταθλητές των ΕΠΣ Εβρου, Ξάνθης και Καβάλας. Το συγκεκριμένο τουρνουά ξεκινά σε ένα μήνα από τώρα και βάσει της κλήρωσης που έγινε, οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Θράκης θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στην Ορεστιάδα, απέναντι στον Ορέστη…