Δερμιτζάκης: «Πού θα κριθεί η αναμέτρηση με Πανθρακικό»

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ο Παύλος Δερμιτζάκης υποστήριξε πως η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό θα κριθεί στο πάθος που θα δείξουν οι δύο ομάδες. Ο καβαλιώτης τεχνικός μίλησε στη Nova, στο καθιερωμένο pregame της αγωνιστικής: Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Για το επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά και ψυχολογικά και εύχομαι αυτό να συνεχιστεί και στα επόμενα παιχνίδια που είναι πολύ κρίσιμα».

Για το ποιο θα είναι το κλειδί για να σωθεί η ομάδα του Πανθρακικού: «Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Είναι ένα παιχνίδι που θα παίξει ρόλο στη διαμόρφωση της βαθμολογίας. Πιστεύω πως και οι δύο θέλουν τη νίκη γιατί έχουν τον ίδιο στόχο και αυτός που το θέλει περισσότερο θα το πάρει. Αυτός που θα έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση και πάθος θα πάρει το παιχνίδι».

Για την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουν στο ΟΑΚΑ: «Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Απ’ όλους υπάρχει σεβασμός. Καταλαβαίνουμε την κατάσταση παρ’ ότι η ΑΕΚ δεν είναι σε φόρμα και το είδαμε και στο παιχνίδι με τα Γιάννενα αλλά είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Σίγουρα θα υπάρξουν πιέσεις αλλά έχουμε δείξει ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε τέτοιου είδους ματς».

Για την αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ: «Σίγουρα θα επηρεάσει ψυχολογικά θετικά την ΑΕΚ. Εμείς έχουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και η ομάδα μπορεί να πάρει τη νίκη που θα μας εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Θέλω να ευχηθώ καλή επαγγελματική σταδιοδρομία στον Δέλλα γιατί το πρωτάθλημα έχει ανάγκη από νέους με όρεξη για δουλειά».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Πανθρακικού: «Εμείς αυτό που προσπαθούμε είναι να έχουμε τις ισορροπίες. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το μηδέν και να δημιουργήσουμε φάσεις προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Πιστεύω ότι θα μείνουμε στην κατηγορία γιατί η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση».