Το pregame του αγώνα ΑΕΚ – ΑΟ Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Η ώρα της αλήθειας για ΑΟΟ, ΑΕΚ και Παναχαϊκή έφθασε, καθώς σήμερα οι τρεις ομάδες μηδενίζουν το κοντέρ και ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία την κούρσα τους προς την Α1 των ανδρών.
Η στιγμή που όλοι περίμεναν έφθασε. Μπορεί η φετινή διαδικασία ανόδου να είναι εν πολύς άδικη, αφού ένας από τους τρεις πρωταθλητές ομίλων θα μείνει εκτός κόλπου, ωστόσο άπαντες καλούνται στα τρία τουρνουά να δείξουν το καλύτερο δυνατό τους πρόσωπο και να σφραγίσουν τα εισιτήρια που οδηγούν προς την Volley League.
 
Έπειτα από ένα πολύωρο και αρκετά κουραστικό ταξίδι που κράτησε 10 περίπου ώρες, ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας έφθασε στην Αθήνα και φιλοδοξεί αυτή η ταλαιπωρία του να ανταμειφτεί τουλάχιστον με θετικά αποτελέσματα που θα του δώσουν το ψυχολογικό και βαθμολογικό προβάδισμα για τη συνέχεια.
 
Ο Παναγιώτης Τσακμάκης δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, αφού έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και μετά την χθεσινοβραδινή χαλαρή προπόνηση στη Νέα Φιλαδέλφεια ελπίζει σε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ.
 
Το έργο των παικτών του ΑΟΟ απέναντι στην ΑΕΚ απόψε (20:30) αναμένεται αρκετά δύσκολο, ωστόσο η εμπειρία που διαθέτουν οι περισσότεροι, αλλά και η «δίψα» τους να επιστρέψουν στην μεγάλη κατηγορία, αφήνει τους πάντες αισιόδοξους. Η αρχή λένε είναι το… ήμισυ του παντός και με αυτή τη σκέψη θα μπει στο γήπεδο ο ΑΟΟ θέλοντας να δείξει από την πρώτη στιγμή πως επιτέλους έφθασε η ώρα της ανόδου.
 
Βλέπετε, για μια ομάδα με την ιστορία και την προσφορά του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας, τα έξι χρόνια μακριά από την Α1 είναι υπερβολικά πολλά και ο κόσμος ανυπομονεί να ξαναδεί τους «πράσινους» εκεί που ανήκουν και είναι η φυσική τους θέση.
 
Οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες και στην αρχή της σεζόν, σε φιλικό παιχνίδι, στο οποίο είχε επικρατήσει εύκολα της ΑΕΚ η ομάδα του ΑΟΟ μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ωστόσο τώρα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους αλλά και τους παίκτες του ΑΟΟ να αναμένουν την συμπαράσταση δεκάδων φίλων της ομάδας που μένουν στην Αθήνα.
 
Οπως προαναφέρθηκε, ο αγώνας αρχίζει στις 8.30 το βράδυ και θα μεταδοθεί live από το thrakisports, που θα βρίσκεται από νωρίς στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για να σας μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες…