Κέρδη 3 εκατ. ευρώ σε πρακτορείο της Θράκης!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Βροχή εκατομμυρίων έφερε στην Θράκη η 15η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου την Τρίτη (9 Απρίλιου).  Πενήντα υπερτυχεροί λαχνοί που διανεμήθηκαν στην Ξάνθη τόσο από το πρακτορείο λαχείων «Στέκι Ονείρων», που βρίσκεται επί της οδού Ηρώων όσο και από μεμονωμένους πλανόδιους πωλητές κερδίζουν συνολικά 3 εκατομμύρια ευρώ.

Το τετραπλό τζακ ποτ του Λαϊκού Λαχείου ήταν αρκετό για να κεντρίσει το ενδιαφέρον των πολιτών που έσπευσαν να προμηθευτούν κάποιον λαχνό, ποντάροντας στην τύχη τους, αν και όπως εξηγεί ο κ. Νίκος Δαγκλής, ιδιοκτήτης του πρακτορείου Στέκι Ονείρων, «οι πολίτες λόγω της οικονομικής κρίσης δεν αγοράζουν όπως παλιά λαχεία. Ωστόσο όταν υπάρχει κάποιο τζακ ποτ αγοράζουν πιο πολλά ποντάροντας στην εύνοια της τύχης».
Όπως αναφέρει το thrakitoday, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός των τυχερών που μοιράζονται το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο αυτό κατανέμεται πλήρως σε λαχνούς που διανεμήθηκαν στην περιοχή της Ξάνθης. 
Ο τυχερός αριθμός είναι ο 08217, ενώ η 9η σειρά είναι αυτή που κερδίζει 1.100.000 ευρώ. Συνολικά τα 3 εκατομμύρια κατανέμονται στις σειρές 1η-10η, οι οποίες όλες πουλήθηκαν στην περιοχή της Ξάνθης, ενώ ήδη μια τυχερή που είχε αγοράσει έναν λαχνό κέρδισε 15.000 ευρώ. 
Δεν είναι η πρώτη φορά που η κληρωτίδα σκορπάει τόσα πολλά χρήματα στην περιοχή της Ξάνθης, καθώς αντίστοιχα ποσά είχαν κληρωθεί και στο παρελθόν.   Δείτε το βίντεο από το thrakitoday…
 
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/embed/uyqpKf7t2Vs?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]