Ο (κομοτηναίος) Θ. Ντίνας για τον ΠΑΟ και τον ΟΣΦΠ…

Ο κομοτηναίος νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Θανάσης Ντίνας υποστήριξε ότι η ομάδα του τριφυλλιού θα εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν ακόμα για συμμετοχή στην Ευρώπη ενώ έκανε λόγω για τρομερή ατυχία στο ματς με τον Πανιώνιο.

Ο νεαρός θρακιώτης τα είχε βάλει με την ατυχία του μετά το τέλος του αγώνα, καθώς έχασε σημαντικές ευακιρίες για να αναοίξει το σκορ όπως και συνολικά ο Παναθηναϊκός που είχε 36 τελικές αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει ένα γκολ που θα του έδινε την νίκη.

Είχατε τόσες πολλές ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσατε να σημειώσετε κάποιο γκολ. Τι έλειψε από το ματς; 

“Η πιο σημαντική λεπτομέρεια είναι το γκολ. Αν και είχαμε αρκετές τελικές δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω όμως τώρα και να κάνουμε κάτι άλλο. Απλά πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι τέλους”.

Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσατε ακόμα παραπάνω;  “Όταν είναι 0-0 το ημίχρονο, στενεύουν τα περιθώρια. Σου μένει ένα 45λεπτο λιγότερο. Τώρα θέλει και λίγο τύχη την οποία δεν είχαμε όλη τη σεζόν και αυτό έχει φανεί”

Ο κόσμος είναι λογικό να είναι απογοητευμένος; “Ο κόσμος δικαιολογημένα είναι απογοητευμένος έχει συνηθίσει τον Παναθηναϊκό τόσα χρόνια να είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Από τη στιγμή που υπάρχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες δεν πρέπει να παρατήσουμε”.

Ακολουθεί και το ντέρμπι στο “Γ. Καραϊσκάκης” ο Παναθηναϊκός πως θα πάει εκεί;  “Ο Παναθηναϊκός θα πάει όπως πάει κάθε χρόνο. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας και θα πάει για να πάρει την νίκη και να κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες έχουμε για τα πλέι οφ”