Την Κυριακή στην Χρυσούπολη το Πρωτάθλημα Scrable ΑΜ-Θ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Πραγματοποιείται την Κυριακή στην Χρυσούπολη το Μοτοσυκλετικό Πρωτάθλημα Scramble Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που διοργανώνει με τις ευλογίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Χρυσούπολης.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν από τις 11.00 το πρωί της Κυριακής στην πίστα του Μοτοσυκλετικού Ομίλου Χρυσούπολης, στις Εργατικές Κατοικίες. Μάλιστα, ο ΜΟΧ εξέδωσε μάλιστα και ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει στους αθλητές που θα τρέξουν το χρώμα φόντα πρέπει να έχουν και τους αριθμούς, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα κατά τον τεχνικό έλεγχο.

S1: Δίχρονες από 100 κ.ε. έως 144 κ.ε. και τετράχρονες έως 250 κ.ε.  Μαύρο φόντο – Λευκοί αριθμοί (οι αριθμοί αρχίζουν με το ψηφίο 1)
S2: Δίχρονες από 175 κ.ε. και άνω και τετράχρονες από 290 κ.ε. και άνω. Κόκκινο φόντο – Λευκοί αριθμοί (οι αριθμοί αρχίζουν με το ψηφίο 2)
S Senior: Ενιαία ηλικιακή κατηγορία. Συμμετέχουν οι γεννηθέντες έως και το 1981. Κίτρινο φόντο – Μαύροι αριθμοί (οι αριθμοί αρχίζουν με το ψηφίο 3)
Στις κατηγορίες S1, S2 και S Senior μπορούν να συμμετάσχουν όσοι αθλητές δεν συμμετέχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Enduro και Motocross της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε.
SE (Expert): Κατηγορία που δεν βαθμολογείται, ούτε προσμετρά σε κάποιο πρωτάθλημα. Συμμετέχουν όλοι όσοι δεν δικαιούνται να συμμετάσχουν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα scramble Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Οι Αθλητές διατηρούν τους αριθμούς και τα φόντα που έχουν στα πρωταθλήματα που
συμμετέχουν.