SOS! Πάνε να ρίξουνε τον Πανθρακικό!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας ανάμεσα στον Ατρόμητο που υποτίθεται ότι παίζει για να βγει Ευρώπη και τον Άρη που ήταν δεύτερος από το τέλος, κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, και έπαιζε μάλιστα με δέκα παίκτες από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου.

Ωστόσο ο Αρης έφυγε νικητής μέσα από το περιστέρι με 0-1. Ηδη τα σχόλια σε facebook δίνουν και παίρνουν. Μάλιστα, όπως μας ενημέρωσε στο facebook και ο γνωστός δημοσιογράφος της Κομοτηνής Τέλης Κελεσίδης, μέχρι και διευθυντής εφημερίδων της Θεσσαλονίκης, ο Μιχάλης Αλεξανδρίδης, κάνει λόγο για “βρώμικο αποτέλεσμα”. Γράφει χαρακτηριστικά: “Είναι αλήθεια ότι ο Αγκάνθο ήθελε να το χαλάσει -άλλων οδηγίες ακούει αυτός- αλλά οι πρόεδροι απέδειξαν ότι αυτοί κάνουν κουμάντο. Γιοπυυυυυ παραγκαααααα”.

Η ουσία είναι όμως ότι ο Πανθρακικός, για πρώτη φορά, έστω και με ματς λιγότερο, βρίσκεται πλέον κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Ο αγώνας με τον ΟΦΗ δεν αποκτά απλά χαρακτήρα ΤΕΛΙΚΟΥ για την παραμονή στην κατηγορία. Είναι ο νυν υπέρ πάντων αγών. Ο κόσμος οφείλει να σταθεί στο πλαϊ της θρακιώτικης ομάδας, αλλά πάνω από όλα οφείλουν να σταθούν οι παίκτες του Πανθρακικού στο ύψος των περιστάσεων…

Περισσότερα σε λίγο…