Οι Θρακιώτες της Κρήτης για το Πανθρακικός-ΟΦΗ…

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Διχασμένοι με αφορμή το παιχνίδι Πανθρακικός – ΟΦΗ είναι τα μέλη του συλλόγου Θρακιωτών  Κρήτης “Ο Ορφέας”.  Κι αυτό διότι τα περισσότερα μέλη ζουν χρόνια στη Κρήτη , ενώ  έχουν παντρευτεί και… κρητικοπούλες.

Ο σύλλογος με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης έχει πλούσια πολιτιστική και κοινωνική δράση, όμως όταν πλησιάζουν παιχνίδια σαν κι αυτό, το ενδιαφέρον στρέφεται στο ποδόσφαιρο. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο του συλλόγου  Θεοδόση Αμπατζιάνη , που μας είπε πως το παιχνίδι  σίγουρα  θα το δούνε σε κάποιο καφέ  ή στο σύλλογο, που κατά συμπτωση  βρίσκεται δίπλα στον Σύνδεσμο Φιλάθλων του ΟΦΗ  ¨Θ.  Παπαδόπουλος¨, χωρίς ποτέ να έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα μεταξύ τους.

Μάλιστα, τα παιχνίδια που γίνοντα ιστο Ηράκλειο με αντιπάλους ομάδες της  Θράκης, δηλαδή την Skoda Ξάνθη και τον Πανθρακικό, επιδιώκουν να τα παρακολουθούν ζωντανά, μέσα από το γήπεδο. Πάντως, το μεσημέρι της Κυριακής ια είναι σίγουρα ξεχωριστό για τους Θράκες της Κρήτης, που θα δουν το παιχνίδι παρέα με τσικουδιές, επιθυμώντας σε κάθε περίπτωση στο τέλοις του πρωταθλήματος να μείνουν και οι δύο ομάδες στην Σούπερ Λίγκα.

Περισσότερα για το σύλλογο μπορείτε να βρείτε στο facebook πληκτρολογώντας  “Σύλλογος Θρακιωτών Κρήτης”…