Στο Καραϊσκάκη για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ ο Τόρο

Ο Βασίλης Τοροσίδης βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Στάδιο Καραϊσκάκη ώστε να δει από κοντά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Στην Ιταλία είχαν Πάσχα και η αγωνιστική έγινε το Σάββατο και έτσι ο ξανθιώτης πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πήγε να δει το παιχνίδι της πρώην ομάδας του. Μια ημέρα πιο πριν πάντως, είχε αγωνιστεί ως αλλαγή στην ήττα της Ρόμα από την Παλέρμο.

Με τον Φραντσέσκο Τότι να συμπληρώνει 20 χρόνια σε επίσημους αγώνες των “τζιαλορόσι”, τον Ταχτσίδη στην ενδεκάδα και τον Τοροσίδη να παίζει ως αλλαγή, η Ρόμα έχασε  στην Σικελία, και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης.

Ο ξανθιώτης ποδοσφαιριστής στο 73′ πήρε την θέση του Πίρις, ωστόσο στο λίγο που αγωνίστηκε δεν μπόρεσε να ανατρέψει την εις βάροπς της ομάδας του κατάσταση.

Μόλις στο 21′ ο Ίλισιτς εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Φαμπρίτσιο Μίκολι και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 35′ οι ρόλοι αντιστράφηκαν, ο Ίλισιτς «σέρβιρε» στον Μίκολι και ο Ιταλός επιθετικός «έγραψε» το 2-0. 

Αυτό ήταν ένα σημαντικό «τρίποντο» για την Παλέρμο στην προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο η Ρόμα του Τόρο έχασε έδαφος στην προσπάθειά της για έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου.