Αποχώρησε η Νίκη Αλεξανδρούπολης από το Πανελλήνιο Κορασίδων!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης  –  

Η Νίκη  Αλεξανδρούπολης αποχωρούσε από τα πλέι οφ του πεεριφερειακού πρωταθλήματος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων και έτσι ουσιαστικά την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε τελικός ανάμεσα στον Α.Ο. Χρυσούπολης και τον Ερμή Δράμας.

Μοιραία ματαιώθηκαν οι δύο προγραμματισμένες αναμετρήσεις με τις δύο μακεδονικές ομάδες και έτσι η μεταξύ τους αναμέτρηση, που έγινε την Τετάρτη, απέκτησε χαρακτήρα τελικού της Περιφέρειας για αυτήν την ηλικία κοριτσιών.

Η Νίκη είχε προκριθεί στα πλέι οφ ως πρώτη από τον όμιλο της Θράκης με 23 βαθμούς, έναντι 21 της Θύελλας Φερών και 20 βαθμών της Νέας Βυσσας. 18 βαθμούς είχε ο Σπάρτακος Διδυμοτείχου και ο Εβρος Σουφλίου, 15 η Ορεστιάδα και 12 οι Αμαζόνες.

Τελικά, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερμής Δράμας νίκησε μέσα στο Κλειστό Γυμναστήριο Χρυσούπολης την καβαλιώτικη ομαδα με 0-3 σετ και έτσι πήρε το εισιτήριο να προχωρήσει στην επόμενη (δεύτερη) φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων.

Στους παίδες, ως γνωστόν, προχώρησε στην αντίστοιχη φάση το παιδικό τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης μετά τη νίκη με 3-1 σετ επί του Ερμογένη Ξάνθης στην Κομοτηνή την περασμένη Κυριακή…