Τους χάρισε την προπόνηση ο Σάντος

Συγκέντρωση αλλά όχι τελικά και προπόνηση για τους έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές την Δευτέρα, αφού ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν ήθελε να τους επιβαρύνει.


Οι διεθνείς αναμένονταν να δώσουν το “παρών” στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, έτσι ώστε να αρχίσει η προετοιμασία τους για τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με τη Βοσνία την ερχόμενη Παρασκευή 22 Μαρτίου στη Ζένιτσα.

Επειδή όμως οι περισσότεροι παίκτες είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις την Κυριακή, ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε αντί του καθιερωμένου χαλαρώματος να ματαιώσει την προγραμματισμένη προπόνηση.

Έτσι η προετοιμασία της γαλανόλευκης θα ξεκινήσει ουσιαστικά την Τρίτη το απόγευμα στις 17:00 στον Άγιο Κοσμά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή δεν έχει ακόμα ενσωματωθεί ο “new entry” στη μεγάλη Εθνική Γιούρι Λοντίγκιν, καθώς ο τερματοφύλακας της Ξάνθης αγωνίζεται στο “Ελ Θράκικο” και θα ταξιδέψει για την Αθήνα το πρωί της Τρίτης. Κανονικά ωστόσο ενσωματώθηκε ο έτερος ξανθιώτης Βασίλης Τοροσίδης, που ταξίδεψε στην Αθήνα από την Ρώμη.

Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή συμμετέχουν οι Καρνέζης, Σηφάκης, Λοντίγκιν, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος Αβραάμ, Μανωλάς, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Μανιάτης, Χολέμπας, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Κονέ, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου και Γκέκας.