Επεισόδιο με αστυνομικούς στο Κλειστό Αλεξανδρούπολης

Όλη η Ελλάδα αναγνωρίζει ότι η Αλεξανδρούπολη είναι πόλη του βόλεϊ.  Κάθε αγώνας γιορτή που συγκεντρώνει ανθρώπους κάθε ηλικίας, άνδρες γυναίκες, παιδιά και μεγάλους. Ανά το πανελλήνιο  υποκλίνονται στην καταπληκτική ατμόσφαιρα που κάθε Σάββατο, σε ένα γεμάτο γήπεδο, δημιουργούν οι φίλοι του Εθνικού και του αθλήματος. Αυτός είναι και ο λόγος που η Nova χαίρεται τις μεταδόσεις αγώνα από τον Έβρο.

Κι όμως. Λόγω εντολής κάποιου “υπεύθυνου” αστυνομικού οργάνου, παραλίγο όλα αυτά να τιναχθούν στον αέρα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, άνευ λόγου και αιτίας, στους τελευταίους πόντους του παιχνιδιού με τον Παμβοχαϊκό, μπουκάρουν και παρατάσσονται μπροστά από τους κατόχους διαρκείας, άνδρες της “Ομάδας Δέλτα”, φορώντας κράνη και καλυμμένα τα πρόσωπά τους από full face, δημιουργώντας μια εικόνα τουλάχιστον περίεργη και ακατανόητη.
Αμέσως δημιουργήθηκε ένταση από φίλους του Εθνικού που ήρθαν σε διένεξη με αστυνομικούς για το λόγο της παρουσίας τους αλλά και βέβαια, για το ότι τους έκοβαν την οπτική προς το γήπεδο, ενώ τα πάντα μεταδόθηκαν live από το συνδρομητικό κανάλι, μεταφέροντας αυτήν την εικόνα ντροπής όλη την Ελλάδα, τη στιγμή που ποτέ ο φίλαθλος κόσμος της Αλεξανδρούπολης δεν είχε δώσει δικαιώματα. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι άμεσα αρκετοί ήταν αυτοί που τηλεφώνησαν από διάφορα μέρη, θέλοντας να μάθουν τι επεισοδιακό είχε συμβεί. Η αδικαιολόγητη πράξη από πλευράς αστυνομίας , προκάλεσε ένταση και εκνευρισμό. Μετά το τέλος του αγώνα και μόλις κόπασαν οι εντός αγωνιστικού χώρου πανηγυρισμοί, τόσο ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζίμας όπως και άλλοι άνθρωποι της ομάδας αλλά και απλοί φίλαθλοι ζήτησαν το λόγο από τα αστυνομικά όργανα. Η απάντησή τους; «Συγνώμη λάθος». Η ζημιά όμως είχε γίνει.
 
Και για να μην υπάρξει παρεξήγηση, η φωτογραφία είναι αρχείου και δεν προέρχεται καν από τον αγώνα της Αλεξανδρούπολης...