Το νέο σπίτι του Ντέμη και της Δέσποινας

Καινούργια σελίδα για τον Ντέμη Νικολαΐδη και την  Δέσποινα Βανδή σε ένα, νέο πανέμορφο σπίτι με θέα στη θάλασσα! Η αλεξανδρουπολίτης πρώην άσος της μπάλας και η δημοφιλής τραγουδίστρια μόλις εγκαταστάθηκε στο νέο τους «παλατάκι», το οποίο βρίσκεται στα νότια προάστια της πρωτεύουσας.

 

Την περασμένη εβδομάδα στο Πανόραμα της Βούλας όπου βρίσκεται το νέο σπίτι της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη επικράτησε μεταφορικός… οργασμός. Το ένα μετά το άλλο ερχόντουσαν τα φορτηγά που μετέφεραν την οικοσκευή της οικογένειας και όσοι έτυχε να βρίσκονται στην περιοχή εκείνες τις ώρες κάνουν λόγο για μια «μεγάλη μετακόμιση, η οποία έγινε με άψογο τρόπο». Ανάμεσα σε αυτούς που είδαν από κοντά το καινούργιο σπίτι της δημοφιλούς τραγουδίστριας και του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν επιχειρηματία είναι και ο γνωστός παπαράτσι Μανόλης Μαυρομουστακάκης, ο οποίος τράβηξε και τις φωτογραφίες τις οποίες δημοσίευσε η «Espresso».

 

«Είναι μια πολύ όμορφη τριώροφη μεζονέτα με πολλά μπαλκόνια που έχουν θέα στη θάλασσα και στο βουνό. Επίσης, διαθέτει αναπαυτικούς και όμορφους χώρους, αφού στο ισόγειο ξεχωρίζει ένα… γυάλινο καθιστικό με επίσης διπλή θέα» λέει ο ίδιος. Η Δέσποινα Βανδή, η οποία για πολλά χρόνια έμενε στα βόρεια προάστια, φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της επιλέγοντας το επίσης πανέμορφο «σκηνικό» μιας περιοχής δίπλα στη θάλασσα.

«Η Δέσποινα είναι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη με το νέο της καταφύγιο, καθώς και με την περιοχή όπου βρίσκεται. Εκτός από το ότι της αρέσει πολύ το οίκημα απ’ έξω (γιατί πρόκειται, πραγματικά, για ένα κτίριο σε ίσιες γραμμές που δεν… κραυγάζει καθόλου), είναι πολύ ικανοποιημένη και με τη διαρρύθμιση των εσωτερικών χώρων του, αφού συνδυάζουν άνεση και φινέτσα. Πάνω από όλα όμως η τραγουδίστρια με αυτό το υπέροχο σπίτι αισθάνεται ότι γυρίζει καινούργια σελίδα στη ζωή της και περιμένει πώς και πώς να πλημμυρίσει και αυτό το σπιτικό της με οικογενειακές στιγμές ευτυχίας», υποστηρίζει πηγή από το στενό περιβάλλον της Δέσποινας Βανδή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τραγουδίστρια και ο εβρίτης σύζυγός της νοικιάζουν το νέο της «παλατάκι» (με ενοίκιο που λέγεται ότι αγγίζει τα 7.000 ευρώ), ενώ το προηγούμενο σπίτι του ζευγαριού (τύπου… έπαυλης) στα βόρεια προάστια φέρεται να έχει πωληθεί σε αστρονομική τιμή.