Χωρίς τρεις η προπόνηση της Ξάνθης

Απογοήτευση έφερε η ήττα από τον ΠΑΣ στην ομάδα της Ξάνθης, καθώς υπάρχει πίστη από όλους πως η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά και άξιζε την νίκη.

Αυτό όμως που μετράει είναι το τελικό σκορ, το οποίο είναι υπέρ των φιλοξενούμενων, με τους Θρακιώτες να γνωρίζουν την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα.

Έτσι, όλοι στην Ξάνθη θέλουν να αφήσουν στο παρελθόν την ήττα τους και να προετοιμαστούν για την συνέχεια, προκειμένου να διεκδικήσουν την όσο μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή.

Έτσι, στη σημερινή προπόνηση (11/3) έγιναν ασκήσεις αποκατάστασης για όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ασκήσεις τακτικής για τους υπόλοιπους. Ο Σπύρος Βάλλας και ο Σάκης Πρίττας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σάντος Γκλέισον που από το Σάββατο το βράδυ νοσηλεύεται, έχει ουρολοίμωξη και η παραμονή του στο Νοσοκομείο Ξάνθης θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

Τέλος, ο Θόδωρος Βασιλακάκης συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και μέχρι αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί σε ποια δύο, από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα απουσιάσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here