Πρόστιμο στον Τοροσίδη για… θέατρο

Η ιταλική λίγκα επέβαλε πρόστιμο στον Βασίλη Τοροσίδη κρίνοντας πως προσπάθησε να εκμαιεύσει πέναλτι στον αγώνα της Ρόμα κόντρα στην Ουντινέζε. 

Ο Ξανθιώτης πρόσθεσε στο “Φρίουλι” μία ακόμα θετική εμφάνιση στο ενεργητικό του με τη φανέλα της Ρόμα, όμως το συγκεκριμένο ματς δεν είναι από αυτά που θα θέλει να κρατήσει στη μνήμη του για πολύ καιρό.

Όχι μόνο για το γεγονός ότι η Ρόμα δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη και έμεινε στο 1-1 (προηγήθηκε με τον Λαμέλα αλλά ισοφαρίστηκε από τον Μουριέλ) αλλά επειδή ο διαιτητής Γκουίντα αρνήθηκε δύο φορές να σφυρίξει πέναλτι υπέρ του.

Στη δεύτερη φάση μάλιστα τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα θεωρώντας ότι επιχείρησε να κερδίσει έξυπνα το πέναλτι σε μαρκάρισμά του από τον Ντανίλο, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να τιμωρηθεί και με πρόστιμο.

Η ιταλική λίγκα εξέτασε τη Δευτέρα όλες τις επίμαχες φάσεις της 28ης αγωνιστικής της Serie A που έλαβαν χώρα το περασμένο τριήμερο, και κατέληξε στην απόφαση πως ο Έλληνας άσος προσποιήθηκε για να κερδίσει πέναλτι στην περιοχή της Ουντινέζε.

Τον τιμώρησε μάλιστα με πρόστιμο 2.000 ευρώ, στηρίζοντας ουσιαστικά τον διαιτητή για την απόφαση που πήρε στο ματς, να δείξει κίτρινη κάρτα στον “Τόρο”.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη φάση θεωρήθηκε πολύ δύσκολη από το σύνολο των ιταλικών ΜΜΕ, που έκαναν λόγο για επαφή του Ντανίλο με τον Τοροσίδη, χωρίς όμως να μπορεί να πει κανείς κατηγορηματικά αν αυτή προκάλεσε την πτώση του στη μεγάλη περιοχή.