Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των ομάδων της Θράκης

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων που θα διεξαχθούν αυτό το παρασκευοσαββατοκύριακο για τα εθνικά πρωταθλήματα βόλεϊ.

 

Την αναμέτρηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την Λαμία για την 20η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ, που θα διεξαχθεί στις 7.00 το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λαμίας, θα σφυρίξουν οι Καραμπέτσος και Κουτσούλας με παρατηρητή τον Γεωργόπουλο. Επόπτες οι  Μαυράκης και Σακελλάρης, ενώ στην γραμματεία θα είναι ο Τσίγκας.

 

Για τον τρίτο όμιλο της Α2 Ανδρών, θα δώσει δύο αγώνες η ομάδα της ΓΕΑ και έναν η Ορεστιάδα. Την Παρασκευή (8/3) και ώρα 9.00 το βράδυ η ομάδα της Αλεξανδρούπολης θα παίξει στον Εύοσμο με τον Αίαντα, σε έναν εξαναβολής αγώνα που θα σφυρίξουν οι Αβραμίδης και Γεωργιάδης. Την επόμενη μέρα (Σάββατο 9/3) στο κλειστό της Μίκρας ο ΑΜΟ Γαλαξίας θα φιλοξενήσει στις 4.00 το απόγευμα την ΓΕΑ, με διαιτητές την Δανιηλίδου και τον Δημητρίου.

 

Στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται το Σάββατο και η Ορεστιάδα για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΧΑΝΘ, στις 7.00 το απόγευμα με διαιτητές τους Δελή και Μπουγιούκα. Τέλος, στην Α2 Γυναικών η Νίκη Αλεξανδρούπολης έχει ρεπό.