Το pregame του αγώνα Λεβαδειακός – Ξάνθη

Στις 3.00 το μεσημέρι ξεκινά στην Λειβαδιά η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον τοπικό Λεβαδειακό και την Ξάνθη, από την οποία θα εξαρτηθεί εν πολλοίς ποια ομάδα θα αρχίσει να έχει βλέψεις… Ευρώπης και ποια ενδεχομένως να κινδυνεύσει.

 

Οι δύο ομάδες κατεβαίνουν με τους ίδιους στόχους. Η Ξάνθη ωστόσο θα αγωνιστεί χωρίς τον Ράιαν Σμιθ , αφού ο βρετανός μέσος εξασφάλισε άδεια από τη διοίκηση του ακριτικού συλλόγου, αφού η γυναίκα του από ώρα σε ώρα αναμένεται να γεννήσει, και βρίσκεται ήδη στην Αγγλία.

 

Το ερώτημα, όμως, είναι αν ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα διατηρήσει στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής τον Σολτάνι ή θα επαναφέρει τον Μαρσελίνιο. Στη θέση του τιμωρημένου Ντιέ θα αγωνιστεί ο Ντάνι, ενώ στο κέντρο της άμυνας αντί του Βάλλα θα παίξει ένας εκ των Γκλέισον ή Κομεσίδης. Στην περίπτωση που προτιμηθεί ο δεύτερος, μένει κενή η θέση του αριστερού μπακ και φαίνεται πως ο Γκλέισον έχει ένα μικρό προβάδισμα.

 

Την αποστολή απαρτίζουν οι παρακάτω παίκτες: Ζαρόπουλος, Μαρίν, Μπαξεβανίδης, Ράνος, Ντάνι, Σολτάνι, Μπέρτος, Κομεσίδης, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Τσαμούρης, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι, Νάκας, Γκλέισον, Λοντίγκιν, Γούτας, Πλατέλλας, Πρίττας, Τριάδης.