Την Πέμπτη η ετήσια συνέλευση των διαιτητών της Θράκης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης (Σ.Δ.Κ.Θ.) στη συνεδρίασή του την 8η Φεβρουαρίου 2013, αποφάσισε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου να πραγματοποιηθεί την 8η Μαρτίου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00

 

και προσκαλεί όλα τα μέλη του , σύμφωνα με το Καταστατικό του, στο Διδυμότειχο, στο Ξενοδοχείο «ΕΡΜΗΣ» (Χατζηαντωνίου Γεωργίου 4) με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Έγκριση προϋπολογισμού Σ.Δ.Κ.Θ. έτους 2013
2. Διοικητικός Απολογισμός Σ.Δ.Κ.Θ.
3. Οικονομικός Απολογισμός Σ.Δ.Κ.Θ. – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή της Εξελεγκτικής Επιτροπής και του Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ.Θ.

Τα παριστάμενα Μέλη πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένα. Η Γενική Συνέλευση σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας θα επαναληφθεί άνευ ετέρας πρόσκλησης την επόμενη ημέρα , Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013 , την ίδια ώρα , στον αυτό τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. Η παρουσία των μελών είναι υποχρεωτική .(άρθρο 4 παρ.15 Εσωτερικού Κανονισμού Ο.Δ.Κ.Ε-άρθρο 7 παρ.1 Καταστατικού Ο.Δ.Κ.Ε.-άρθρο 6 παρ. 7δ και άρθρο 13 παρ. 2 Εσωτερικού Κανονισμού Σ.Δ.Κ.Θ.-άρθρο 5 παρ. 4 Καταστατικού Σ.Δ.Κ.Θ.).