Απίστευτο! Κέρδισε σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες ο Πανθρακικός, ωστόσο έφυγε ηττημένος από την ΑΕΚ…

Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Πανθρακικού με την ΑΕΚ, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος σε μια δήλωση που σχολιάστηκε ιδιαίτερα είπε ότι η ομάδα που έπαιξε σαν μεγάλη στο παιχνίδι ήταν η δική του και όχι οι κιτρινόμαυροι. Και η αλήθεια είναι ότι η στατιστική του αγώνα τον δικαιώνει απόλυτα.

Με καθυστέρηση μιαας ημέρας και έχοντας πιο καθαρό μυαλό, κάποιος μπορεί να δει ξεκάθαρα τα απίστευτα νούμερα του αγώνα, με τον (ουραγό) Πανθρακικό να υπερτερεί σε όλες τις σημαντικές στατιστικές κατηγορίες!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πανθρακικός, που δεν φημίζεται και για το δημιουργικό του παιχνίδι και χωλαίνει ιδιαίτερα στο γκολ, είχε περισσότερες τελικές προσπάθειες από την ΑΕΚ (11 έναντι 6) και περισσότερη κατοχή μπάλας (53%-47%).

Επίσης, η ομάδα της Κομοτηνής είχε λιγότερα λάθη από την Ένωση (50 έναντι 55) ενώ επίσης ο Πανθρακικός προσπέρασε τον δικέφαλο και στα κερδισμένα κόρνερ, έχοντας μάλιστα τα διπλάσια (6 με 3).Όμως αυτό που μετράει σε αυτές τις περιπτώσεις, ως γνωστόν, είναι το τι γράφει το σκορ. Και το σκορ ήταν 1-2, κάτι που έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ΑΕΚ και άφησε τον Πανθρακικό χωρίς νίκη, στην ουρά με 4 βαθμούς, να παίζει ντέρμπι παραμονής με τον Ατρόμητο το ερχόμενο Σάββατο.