Volley League: 6+1 tips για την αναμέτρηση της ουραγού πλέον ΑΕ Κομοτηνής στη Σύρο (16:30, LIVE ThrakiSportS)

 

Η ΑΕ Κομοτηνής αντιμετωπίζει στην Σύρο τον Φοίνικα για την 10η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλει επειγόντως θετικό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι έχει πέσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το ThrakiSportS όπως πριν από κάθε επίσημο ματς των ομάδων της Θράκης σας παρουσιάζει 6+1 tips για την αναμέτρηση:

1. Πρόσωπο του αγώνα ασφαλώς ο Θάνος Μαρούλης. Ενσωματώθηκε από την Τρίτη στην ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής και κάνει ντεμπούτο απέναντι στην ομάδα που αγωνιζόταν την περσινή σεζόν 2017-2018, πριν φύγει για τη Γαλλία.

2. Πρόκειται για την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην κατηγορία και διεξάγεται τέσσερα 24ωρα μετά τη σπουδαία νίκη του Φοίνικα επί της ΑΕΚ με 3-2 σετ που έδωσε στην ομάδα της Σύρου την πρόκριση στους διπλούς τελικούς του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

3. Ο Φοίνικας σε 7 αγώνες έχει 10 βαθμούς, είναι στην 5η θέση μαζί με τον Ηρακλή και στοχεύει στην 4η νίκη του πρωτάθλημα και στην τρίτη εντός έδρας.

4. Η ΑΕ Κομοτηνής σε 7 αγώνες έχει ακριβώς τους μισούς βαθμούς, μόλις πέντε. Είναι πλέον στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αφού την έπιασε μετά τη νίκη με 3-2 επί της ΑΕΚ η Κηφισιά που έχει νικήσει τους Κομοτηναίους στο μεταξύ τους παιχνίδι. Στοχεύει στην δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και την πρώτη εκτός έδρας.

5. Ο ακραίος της Κομοτηνής Κώστας Δαλακούρας δήλωσε: «Προερχόμαστε από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και αρχικά θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Αν γίνει αυτό πιστεύω θα έρθουν και τα θετικα αποτελέσματα. Η έλευση του Μαρούλη θα μας βοηθήσει γιατί είναι έμπειρος αθλητής που ξέρει τα δεδομένα του ελληνικού πρώταθληματος».

6. Ο ίδιος ο Μαρούλης είπε από την πλευρά του: «Κάνω νέο ξεκίνημα σε μία ομάδα που έχει ανάγκη για βαθμούς και έχει θέση στόχο την παραμονή. Η μοίρα τα έφερε να αγωνιστώ αντίπαλος του Φοίνικα. Οπως αποδείχτηκε και στο Λιγκ Καπ ο Φοίνικας έχει δυνατή ομάδα και είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για θετικό αποτέλεσμα».

7. Ο αγώνας ξεκινά στις 16:30 και δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη παρά μόνο διαδικτυακή μέσω του ThrakiSportS. Διαιτητές θα είναι οι Oνόπας και Νικολόπουλος. Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής κλείνει με το ματς Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Παναθηναϊκός την Δευτέρα. Χθες είχαμε ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-3 στο θεωρητικά μεγάλο ντέρμπι κορυφής, Παμβοχαϊκός – Ηρακλής 3-0 και Κηφισιά – ΑΕΚ Αθηνών 3-2. Είναι η μόνη αγωνιστική που διεξάγονται πέντε ματς και δεν έχει κανείς ρεπό.