LIVE λεπτό προς λεπτό η 10η αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη του Σαββατιάτικου αγώνα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στο παιχνίδι του Σαββατιάτικου προγράμματος της δέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Ο Άρδας Καστανεών φιλοξενεί τον Ιπποκράτη με τις δυο ομάδες να έχουν ανεπιτυχή αποτελέσματα τελευταία και να έχουν υποχωρήσει από την κορυφή.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται την Κυριακή με τις υπόλοιπες τρεις αναμετρήσεις (Θράκη Φερών – Έβρος Σουφλίου, Ορέστης Ορεστιάδας – ΑΕ Διδυμοτείχου, Ορφέας Σοφικού – ΑΟ Ποντιακός) και την Δευτέρα με τον αγώνα ΑΕΚ Έβρου – Ένωση Άνθειας Αρίστεινου. Ρεπό έχει ο ΑΟ Νεοχωρίου.

Προγραμματισμένη έναρξη και στη σημερινή αναμέτρηση στις 14:45. Πατήστε το κουμπί της ανανέωση ή F5 για να βλέπετε το διαμορφωθέν σκορ στα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ – 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ώρα έναρξης 15:00 – LIVE ThrakiSportS)

Άρδας Καστανεών – Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης 3-3 (20′ 48′ Καπετανίδης, 50′ Αλμπανίδης – 55′, 68′ Μάζης, 87′ Σταθάκης) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ