Γ’ Εθνική: Τα είχε όλα ο αγώνας στην Χρυσούπολη! Πέναλτι, δοκάρια, τραυματισμούς και νίκη του Νέστου επί του μαχητικού Ορφέα

 

Ένα σπουδαίο παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο με γκολ, πέναλτι, δοκάρια αλλά και σοβαρούς τραυματισμούς είχαμε στην Χρυσούπολη, όπου ο Νέστος Χρυσούπολης του Κυριάκου Κετσιεμενίδη επικράτησε με 3-1 και παρέμεινε ακόμα μια αγωνιστική στην κορυφή και άηττητος.

Κίνηση ματ του ξανθιώτη προπονητή η χρησιμοποίηση του Σερραίου Στράτου Παρουτσή που όπως με την πρώην ομάδα του τον Πανσερραικό, με την εισοδό του και σε αυτό το ματς σκόραρε, δις αυτή την φορά και έδωσε ένα ακόμα πολύτιμο τρίποντο στον Νέστο.

Όπως γράφει η Πρωινή και ο Κυριάκος Καγιάς ο Νέστος από την αρχή παρά τις απουσίες του, παρουσία και του κόσμου της Χρυσούπολης που γέμισε το γήπεδο, απείλησε στο 7′ με την κεφαλιά του Χούσινετς που πέρασε άουτ, ενώ οι Ξανθιώτες στο 15′ είχαν ένα δυνατό σουτ με τον Πασχαλάκη που έδιωξε με τα πόδια ο Αθανασίου. Στο 24′ μετά απο φάουλ του Νίκου Μελισσόπουλου η κεφαλιά του Χούσινετς βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, με τον ίδιο στο 29′ να καθυστερεί από πλεονεκτική θέση και να τον προλαβαίνουν οι αμυντικοί. Ο Ορφέας στο 34′ απάντησε έχοντας οριζόντιο δοκάρι σε νέο σουτ του Πασχαλάκη και με τους Ξανθιώτες στο 38′ να χάνουν τον Τορομανίδη που έσπασε την μύτη και αποχώρησε αιμόφυρτος. Ο Νέστος στο 42′ έχασε μεγάλη ευκαιρία κερδίζοντας πέναλτι μεσα σε διαμαρτυρίες σε μαρκάρισμα του Χασάνογλου στον Γιώργο Τζαμπέγια, με τον Καθάριο να αστοχεί αφού ο Ρούφος έπεσε στην γωνία του κρατώντας το μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος από σέντρα του Μαϊδανού και πλασέ του Ευθυμιάδη ο Ρούφος απέκρουσε και στην επαναφορά ο Μπέλιτς σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στο 50′ με τους γηπεδούχους στο 72` να ανοίγουν το σκορ όταν ο Μπέλιτς βρήκε τον Παρουτσή και αυτός μέσα από την περιοχή 7′ λεπτα από την είσοδό του έκανε το 1-0. Μεγάλη ευκαιρία στο 74′ πάλι για τους Καβαλιώτες αλλά το σουτ του Νίκου Μελισσόπουλου έδιωξε ο φορμαρισμένος Ρούφος, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει στο πέναλτι του Μκρτσιαν στο 76′, όπου ο Μπουνταγκίδης αποβλήθηκε ανατρέποντας τον Μπέλιτς.

Στο 85′ ο Παύλος Ευθυμιάδης αισθάνθηκε δύσπνοια μετά από φάση σύγκρουσης με βολέ στον χώρο του κέντρου (εκτιμήθηκε αρχικά ότι δέχθηκε αγκωνιά στο στήθος και παρέμεινε αναίσθητος για μερικά δευτερόλεπτα στο έδαφος), αντικαταστάθηκε και μεταφέρθηκε και αυτός στο Κέντρο Υγείας όπως και ο Τορομανίδης νωρίτερα. Ο Ορφέας αν και με 10 είχε ένα σουτ με τον Χιντ Ομέρ στο 86′ που μπλόκαρε ο Αθανασίου, με τον Παρουτσή να απειλέι και πάλι για το 3-0 σε τετ α τετ απέναντι από τον Ρούφο που κράτησε το 2-0. Και αφού δεν έγινε το 3-0, έγινε στο 93′ με πέναλτι του Βασίλη Καραγκιόζη το 2-1 σε χέρι του Χούσινετς, με τους Ξανθιώτες να ρισκάρουν στο φινάλε και την ομάδα της Χρυσούπολης με την λήξη του αγώνα στο 96′ με τον Παρουτσή και πάλι να κάνει το 3-1.

Η νίκη αφιερώθηκε στον τραυματία Φίλιππο Τζαμπέγια με τους παίκτες του Νέστου να φορούν μπλόυζες για τον άτυχο συμπαίκτη τους, με την πρωτοπόρο ομάδα του Κετσιεμενίδη να έχει βατό πρόγραμμα με Κόσμιο και Σιδηρόκαστρο, ενώ ο Ορφέας που έπεσε τέταρτος να αντιμετωπίζει στις Σέρρες τον Απολλωνα Παραλιμνίου που καίγεται για βαθμούς.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Μαϊδανός, Αρετάς, Χούσινετς, Μκριτσιάν, Ευθυμιάδης (85′ λ.τ. Περσίδης), Καθάριος Νύκταρης, Γ. Τσαμπέγια (65′ Παρουτσής), Ν. Μελισσόπουλος (81′ Λ. Παπαδόπουλος), Μπέλιτς (90′ Γαβριήλ).
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής): Ρούφος, Μπουνταγκίδης, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Τοραμανίδης (38′ λ.τ. Γ. Καραγκιόζης), Μαυρόπουλος, Β. Καραγκιόζης, Χίντ Ιμέρ, Ξαντινίδης (68′ Λαζαρίδης), Χαλήλ Ιμπράμ (75′ Μουμίνογλου), Πασχαλάκης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ