Volley League: 6+1 tips για τον αγώνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Ηρακλή

 

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει τον Ηρακλή σε ένα από τα σημαντικά παιχνίδια της εμβόλιμης αγωνιστικής της Volley League, στις 7:00 το απόγευμα στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.

Όπως κάθε φορά, το ThrakiSportS παρουσιάζει 6+1 tips για αυτόν τον αγώνα:

1. Η αναμέτρηση αφορά την 1η αγωνιστική που αναβλήθηκε πριν ενάμισι μήνα και διεξάγεται εμβόλιμη σήμερα. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα με πέντε αγωνιστικές να έχουν ήδη διεξαχθεί, έχει κρίσιμο χαρακτήρα και για τις δυο ομάδες.

2. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προέρχεται από τη νίκη με 3-0 σετ επί της Κηφισιάς που συνδυάστηκε και με το ντεμπούτο του Αργεντινού ακραίου Πάμπλο Μπενγκολέα ο οποίος έδωσε διαφορετική δυναμική στην ομάδα του Έβρου. Σε εκείνον τον αγώνα τραυματίστηκε ωστόσο ο Πέταρ Τουράνιανιν, ο πύργος του Εθνικού, που πονάει όλες αυτές τις ημέρες και είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στην αναμέτρηση.

3. Ο Ηρακλής ταξίδεψε στην Αλεξανδρούπολη χωρίς προβλήματα τραυματισμών και με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης, αφού προέρχεται από σερί τρεις ήττες, όλες όμως με σκορ 3-2 σετ που έχουν δώσει βαθμούς στον γηραιό ακόμα και απέναντι σε ομάδες όπως ο πρωταθλητής Ολυμπιακός.

4. Αναφορικά με την προϊστορία, από τότε που ο Ηρακλής πήρε νέο ΑΦΜ και έγινε Ηρακλής Πετοσφαίριση, δηλαδή από το 2015, δεν έχει καταφέρει ποτέ να φύγει νικητής από την Αλεξανδρούπολη. Σε τρεις αγώνες στο Παρασκευόπουλος ο Εθνικός έχει νικήσει δυο φορές με 3-0 και πέρυσι με 3-2 σετ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

5. Οι δυο ομάδες έχουν επίσημο παιχνίδι και για την φετινή σεζόν. Ο λόγος για την μεταξύ τους αναμέτρηση στο Λιγκ Καπ που διεξήχθη στις 6 Οκτωβρίου για το Λιγκ Καπ “Νίκος Σαμαράς” στην Μίκρα και βγήκε νικητή τον Ηρακλή με 3-1 σετ (23-25, 25-14, 25-21, 25-20).

6. Διαιτητές της αναμέτρησης, που αρχίζει στις 19:00 και θα έχει μετάδοση από το ThrakiSportS και σε live streaming σε μια προσφορά του Εθνικού και της Δέλτα Τηλεόρασης, είναι οι Δεληκωστίδης και Τζεπκινλής.

7. Την ίδια ώρα με το Εθνικός – Ηρακλής θα διεξάγεται στην Αθήνα και η αναμέτρηση Κηφισιά – ΑΕ Κομοτηνής, που επίσης θα έχει κάλυψη από το ThrakiSportS. Στις 17:30 ξεκινά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ και στις 18:00 το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Ρεπό έχουν ο Φοίνικας Σύρου και ο Παμβοχαϊκός.