ΕΠΣ Έβρου: Έχασαν τις καταστάσεις υγείας των ποδοσφαιριστών τους και… μηδενίστηκαν

 

Εξαιτίας γκάφας με τις καταστάσεις υγείας των ποδοσφαιριστών τους, τις οποίες δεν προσκόμισαν ποτέ στον διαιτητή, ηττήθηκε στα χαρτιά ο Πυρσός Σιδηρούς από τον ΑΟ Δορίσκου για την 6η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου.

Ο αρμόδιος παράγοντας του Πυρσού που είχε επιφορτιστεί με αυτό το ζήτημα, δεν τις έφερε. Σύμφωνα με πληροφορίες επικαλέστηκε ότι πιθανότατα παρέπεσαν στο αυτοκίνητό του. Ακολούθησε αγώνας δρόμου για να βρεθούν, αλλά δεν βρέθηκαν έγκαιρα.

Ο διαιτητής Ουζουνίδης περίμενε εύλογο χρονικό διάστημα και τελικά αναγκάστηκε να κλείσει το φύλλο αγώνα τονίζοντας ότι ο αγώνας δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας. Έτσι ο Δορίσκος πήρε ένα ξεκούραστο τρίποντο και διατηρήθηκε στην 2η θέση, έναν βαθμό από την κορυφή.

Ο Πυρσός Σιδηρούς έπεσε στην 12η θέση της βαθμολογίας μετά από αυτόν τον μηδενισμό και θα περιμένει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών, κάτι που εφόσον συμβεί θα φέρει ακόμα πιο πίσω στην βαθμολογία την ομάδα από το Σιδηρώ.