Στο πλευρό του Τοψίδη ένας από τους κορυφαίους θρακιώτες διαιτητές της τελευταίας 15ετίας

Από την Κομοτηνή έγινε η παρουσίαση της υποψηφιότητας Χριστόδουλου Τοψίδη ως υποψηφίου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, επικεφαλής συνδυασμού που θα ονομάζεται «Περιφερειακή Σύνθεση».

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Έβρου είχε συγκεντρώσει μια ομάδα προσώπων για να διεκδικήσει την Περιφέρεια και έκανε το πρωί της Κυριακής την πρώτη του εκδήλωση στην Κομοτηνή.

Στην κεντρική του ομιλία ο Τοψίφης μίλησε για έναν συνδυασμό ανθρώπων και όχι κομμάτων, ανεξάρτητος που θα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες χωρίς διακρίσεις και θα αντλεί δύναμη από αυτούς.

«Δεν με εκφράζει η σημερινή κατάσταση, δεν συμβιβάζομαι μαζί της» είπε αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στην διοίκηση του Χρήστου Μέτιου, που έχει λάβει το επίσημο χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, όπως διαβάζουμε στον “Χρόνο”, ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κος Μαρκόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κος Ιωσηφίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Χατζηγκενε, Αμοιρίδης, Εξακουστος, πλήθος εκπροσώπων του επιμελητηρίου και επιχειρηματικού κόσμου.

Ανάμεσα σε αυτούς που προκαλούν αίσθηση με την παρουσία τους είναι και ο πρώην διαιτητής Α’ Εθνικής της ΕΠΣ Θράκης και νυν παρατηρητής διαιτησίας επιπέδου Super League Μανώλης Ταπαντζάς, που μέχρι πρόσφατα ήταν και αντιδήμαρχος στον Δήμο Κομοτηναίων.

Στην φωτογραφία που αντλούμε από το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας “Χρόνος” βλέπουμε τον Μανώλη Ταπαντζά στο κέντρο της αναμνηστικής φωτογραφίας, δίπλα ουσιαστικά από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη. Μετά από αυτό, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Ταπαντζάς πιθανότατα θα κατέβει υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις προσεχείς εκλογές.