ΕΠΣ Θράκης: Με ανακοίνωση στα… ξυλαγανιώτικα ανέλαβε ο Τσιμπουργκένης διάδοχος του Μυστρίδη στον πάγκο του Ορφέα

 

Ο Παναγιώτης Τσιμπουργκένης κάθισε ως υπηρεσιακός προπονητής στον πάγκο του Ορφέα Ξυλαγανής, στο διπλό του περασμένου Σαββάτου μέσα στην έδρα της Γρατινής.

Έτσι ένας αστυνομικός έφυγε και ένας αστυνομικός ήρθε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς ως γνωστόν ο Τσιμπουργκένης ασκεί εδώ και αρκετά χρόνια χρέη προπονητή στην ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης (τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε ήταν προ δεκααημέρου για τον μικρό Χρήστο με την ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων στο ΔΑΚ Κομοτηνής).

Ο Παναγιώτης Τσιμπουργκένης ήταν πέρυσι προπονητής στην Δόξα Σώστη ενώ στο παρελθόν έχει καθίσει και στον πάγκο της Φιλίας Κομοτηνής. Αξίζει να σημειωθεί ότι την έλευσή του στην ομάδα ανακοίνωσε στα… ξυλαγανιώτικα σελίδα στο facebook που ασχολείται με θέματα του οικισμού του Δήμου Μαρωνείας.

Η ανάρτηση (που έχει την πλάκα αλλά και την σημασία της για το πως υποδέχθηκαν στην ομάδα τον νέο τεχνικό) έχει ως εξής: «Ο Παναγιώτης Τσιμπουργκένης νέος προπονητής της ΟΜΆΔΑΣ ΜΑΣ. Ο πολύπειρος κόουτς είναι πρώτα απ’όλα θκος μας (Από το σόι το Τασιδέικο είναι η μάνα του) και Ντουγαναλιώτης στην μισή του καταγωγή. Καλές επιτυχίες Παναγιώτη».